Burcings Edaahs sölemedimi doktorun cnm testte cinsiyette belli oluo doktoruna söylüolar sana söylemiolar
Edaahs Burcings benim kontrolüm haftaya canım daha gitmedim sadece raporlarımı istemiştim hastaneden ikili testte demişti doktor %80 kız diye sonra daha kontrole gitmedim testi bekledm haftaya inşallah
Roselina Bertevc bu testi yaptıran arkadaşlar çıkan sonuç doğru mu çıktı bebeğiniz nasıl cevaplar mısınız bende sonuç bekliyorum 🙏
Roselina Edaahs bu testi yaptıran arkadaşlar çıkan sonuç doğru mu çıktı bebeğiniz nasıl cevaplar mısınız bende sonuç bekliyorum 🙏
Roselina Bianne bu testi yaptıran arkadaşlar çıkan sonuç doğru mu çıktı bebeğiniz nasıl cevaplar mısınız bende sonuç bekliyorum 🙏
Ptrckli Ben Denizli pamukkale üniversitesinde ücretsiz yaptırdım nipt testini. Özelde yaptırınca 3000 tl ymiş
Roselina Ptrckli bende Denizli’de oturuyorum. Duydum ücretsiz olduğunu ama güvenemedim birde bir an önce vermek istedim araştıracak enerjim yoktu 3 bin tl verdim sonuç bekliyorum. Sizin sonucunuz nasıl oldu ?
Ptrckli Roselina ikili test yüksek risk çıkmıştı nipt testi normal çıktı çok şükür. Zaten ense kalınlığı normaldi burun kemiği vardı boşuna strese soktu doktorlar ama nipt testinden sonra rahatlamış oldum en azından 👍 3 haftada çıktı sonuç bu arada.