hande_okan Bir cümle ile hamileliğin sizdeki anlamını, sizin için ne ifade ettiğini anlatın desem.... ?? 😁🙈🤰🏻 Yaratıcı olalım ama birazda mizah yapmaya ne dersiniz? 🙋🏻♀️💘💋
Kubar hande_okan Hamilelik... Bir insanın kendini değerli hissedebileceği en güzel duygu. aşk yanında halt etmiş🙂
Sevgim hande_okan Eşi benzeri tarifi olmayan anlatılmaz yaşanır dediğin her anında kaybetme korkusu yaşadığın devasa bir lütuf 🤰🤰🤰🤰
hande_okan İlk ben giriş yapayım... Hmmm 🤔 Hamilelik ; oha insanın orası da mı ağrıyormuş dedirttği deneyim 😬🤗
Roses Cümleye gerek yok kelimeyede sığdıra bilirim SABIR; benim gibi sabırsız bir ı için beklemek çok zor😂😂
CiaoBella başının altına üç yastık; bacağının arasına iki yastık; belinin arkasına bir yastık... ve nihayet ideal pozisyonu aldım dediğin anda gelen acımasız çiş... özetle hamilelik; uyuyamamak 😂
CiaoBella HilalHilalSeyhan inanır mısın yataktan eşimi kovdum yazık kırk yastıkla yatıyorum yetmedi yorganı aldım bacaklarımın arasına dün😂🙈
EmineHazar Hamilelik “hem dünyanın en mükemmel duygusu hem en zor hem an sabırsız yani kısacası hamilelik ENlerin doruk noktası “ 🙏🏻👼🏼
Babyinlove hande_okan hamilelik ; yemek yemenin en eziyetli ve en keyifli olduğu dönem , çünkü sevdiğin şeyse çift canlısın 😅 sevmediğin bişeyse ayvayı yediiin 🤪
Nesomer CiaoBella bende arada kanepeye yolluyorum garibim mecbur gidiyor ama onsuz koca yatakta süper uyunuyor napim 🤭
Busrakpucu CiaoBella gündüz yatarken eşimi özlüyorum onunla uyumak bambaşka uyuamıyorum o kadar huzurlu şuan 3 ayligim tabı ilerde ne olur bilmem