BurcuMasal Ilknur54_ Ben Beyhekimi düşünüyordum aslında suda Doğum falan da var ama yenidoğan ünitesi yok her ihtimali düşünmek lazım ben orada bebeğim başka hastanede düşünmek bile istemiyorum
Hnfvndk Ilknur54_ beyhekımın makınaları hastanrsı adatıoa göre cok gerıde. + kuvez yok bılıyorum. Aynı fıyat adatıp. Tertemız hastahane gelişmiş ayrıca. Ben kontrole bı kac kere beyhekıme gttım hıc gerek yok bence
Hnfvndk Ilknur54_ ne kadarlıkken dustu canm basn saolsun 😞. Evet arastırma rısklı olmaynca almıyo ben gece 3te suyum geldı dıye gttım haftam da erken oldugu ıcın sansıma da yatak vardı almıştılar. Iyı olunca cıktım. Son haftalarım olsa yatardım orda dogururdum kesınlıkle
Ilknur54_ Hnfvndk 1 1.5 aylıkken düşmüştü canım evet şuan araştırmaya gidiyorum biraz rahatsızlıklarım çıktı belki ondan kabul ediyor beni yada erken gebeliğim diye kabul ediyor
Ilknur54_ Hnfvndk orda sevilayı çok net ediyorlardı o yüzden bey hekime gitmeye başladım adatıpın muane ücreti ne kadar
Hnfvndk Ilknur54_ bende gttıö sevılaya cokmıyı dedıler bana da ama makınası falan cok eskı geldı bana yanı oncesınde adatıpa gıdıyodum bı ay ona gıttım o yuzden. Bıde dogumhanesınden emın olamadım gtmedım tekrar. Adatıpın 115 olması lazm ama hastanenın kurumsal ısletmeyle anlaşması olunca 90.esım asaşta calısyo mesela anlaşmalı oldugu ıcn bz 90 verıyoruz
Hnfvndk Ilknur54_ olabılır canm sekerı tansıyonu olanları falan kabul ediyorlar. Benmde erken dogar dıye kabul etmiştiler yoksa alınmıyo. Aksı gıbı orasıda guzel doguraso gelıyo insanın. 🙈 Haftam az kalmıs olsaydı cıkısımı yapmazdım ben hazır yatmışım
Pinarrrr Kubra0210 personelleri bilemem ama canım ben doğum evine gidiyorum Günay dumana çok iyi bi doktor
Kubra0210 Pinarrrr hiç gitmedim dediğin doktora Serdar Çimen e gittim en son memnundum .. şu yeni hastane bi biteydi ☺️ Hayırlısı inşallah hepimiz için ..
Ilknur54_ Hnfvndk hmmm anladım canım o fiyatta bana çok geliyor olmadı benim eski doktorum var onla anlaşcam oda adatıpta yaptırıyor doğumu
Hnfvndk Ilknur54_ hım o zman sen arastrmada yapabilirsin bence canm. Ben orda yatarken hep bu tarz seylerı olanlar rısklı bolumdeydı allah yardımcın olsun
Pinarrrr Kubra0210 o an size iyi bi haber kasımda hastane nin açılışı varmış insalalh Rabbim hayırlısıyla bitmesini sağlasın canlar bizm için en iyisi bu olur benim yengem araştırmada hemşire o soyledi😍😍
Elifduman Ben konakta remzi erene gidiyorum. Doğum ücreti de 5000 falan değil. Bu fiyata Doğum yaptıran hastane Yok sakaryada. Eskiden konakta hemşireydim. Doktorları ameliyathaneyi başarılı buluyorum 👍😊 hepimizin hakkında hayırlısı olsun 🙏