Gamzelianne1453 Kizlar simdi avent emzik alicam ama hangisini oneririsiniz ultra soft ultra air ve gece karanlikta parlayan fosforlu emzik arasinda kaldim sizin tercihiniz ve tecrubeniz 😊😊😊🙏
sydtns Gamzelianne1453 ben ultra air aldım mavi yeşil olanından arkadaşım chicconun weenin 4-5 emziğini denedi tutmadı kızı aventi ilk verdiklernden beri tutuyor hafif bir emzik çeneleri yorulmuyor :)
Yaser27 Gamzelianne1453 ben gece emziği aldım fosforlu parlayanlardan gece emziği iyi diye yorumlar okudum gece parladığını sonradan fark ettim 🤣
AYsegulusal Gamzelianne1453 ben de çom araştırdım yorumlara baktım Soft yazan çok yumuşak miş ondan almaya karar verdim ama tabi buraya tecrübeli ler yazar ise bilği edinmiş oluruz
Omerali sydtns ultra air aldığınız damaklı olmuyor dimi bunlar hepsi buradada sipariş verecem ama önü gmzükmeyince kararsız kaldım
sydtns Ultra soft hem desenli hemde yanaklara gelen kısımları daha bi yunuşak yani farkları o hassa biraz daha ikisinide alabilirsin :)
Gamzelianne1453 Yaser27 sagolun 2 kisi cevap yzdi en azindan 😂 ne tuhaf bu insanlar ya aksiyon olmadikca kaynana koca aldatma yazmiyor kimse ayip valla😂
Yaser27 Gamzelianne1453 ben daha kullanmadim valla çoğu gece emziği ve ultra air demişti bende gece emziği aldım o kadar çeşit çok ki alınca insanın kafası karışıyor. Bi de bim e gelen emzik aldım belki tutmazsa onu veririm diye
Gamzelianne1453 Sinemksk ultra soft air den daha yumusakmis ama ikiiside cok oneriliyor bebekelrin reddetmedigi iki emzik biri air biri softmus 😊
Gamzelianne1453 Yaser27 bende simdi gece emzigi aldim aventin grdropstan 10 tl sifir denk geldi ins tutar bakalim 😊
Sinemksk Gamzelianne1453 ben airden memnunum canm softu denemedim 6 aydan sonra da chicco kauçuk modeli var oda güzeldi