07052019 Sedolii heyecan olmaz mı 🤗🤗 Çarşamba eşimin de doğumgünü öğrenirsek tam hediye olacak ona, hele bi de kızsa 😍😍
senemmmmm Sedolii erkekse gösteriyo falan diyolar da o hiç belli olmaz canı isterse gösteriyo bence. Şeye de inanmıyorum önce kız gösterdi sonra erkek falan bence bişey göstermiyor tahminde bulunuyo doktorlar. İnşallah gösterir seninki de canım😘
Sedolii senemmmmm ay bende hiç inanmam öyle şeylere 😂😂 inşallah gösterir canım ya çok heyecanlıyım🙈☺️🤗
Nurcan6148 Sedolii 14+2 🤗Bakalim cumartesi kontrolum var cinsiyet soylermi doktorum.Cokda merak etmiyorum acikcasi.Saglikli olsun hic onemli degil.
Afra34 Sedolii aynen sağlıklı olsunlar Rabbim hayırlısını nasip eylesin 🤲🏻 ama ilk olunca heyecan fazla oluyor 😊
[silindi] Gulfem07 yaa çok iyi benim ikili taramam Çarşamba günü ama devlete gideceğim için söylemiyormuş sanırım devletteki doktorlar kendi doktorum da görecek mi bakalım 🥰
Sedolii Tazeanne0134 ayyyy maşallah minnaklarımızı sağlıcakla alalım kucağımaza🙏🏻 2 li taramaya ne zaman gireceksin canım?
Nurcan6148 Sedolii Bir oglusim var teyzesi 7 yasinda.Oglum kendine arkadas erkek istiyor😁Esim icinde benim icinde hic farketmez kuzumda saglikli gelsin dunyaya.Hepumizinkiler oyle saglikla sihhatle dogsunlar.
Tazeanne0134 Sedolii valla bugün gittim ama dr ufak bi kaza geçirmiş sadece bebişi gördük maşallah kuzuma nasıl hareketli nasıl hareketli ya çarşamba tekrar gidecem o zaman söyler her halde 😊 sen kaç haftalık hamilesin sen yaptırdın mı?
Sedolii Tazeanne0134 bizde 11+3 üz yarın giricem inşallah 2li taramaya devlette sanırım söylemezler haftaya da özelde giricem hem özel hem devlet takibindeyim😂
Afra34 Sedolii ben onu yaptırmadım yani özele gittiğim halde doktorum yanılma payı oluyor dediği için yaptırmadım ama arkadaşım yaptırdı hiç açlık tokluk olayını duymadim direk kan verdi.
Sedolii Nurcan6148 inşallah canım benim 🙏🏻 Rabbim gönlünüze göre versin🤗🥰 2 bebeğinide Allah bağışlasın canımmm