Nar Sedolii amin canım inşallh aslında 12 haftalıkken doktorum kıza benziye dedi 14+2 ken başka bi doktora gittim oda erkek kesin dedi ama yüne biraz daha bekliycwm sanırım 😁🙏🏼
Sedolii Nar korkudan bişeyde alamıyoruz😂 hayırlısıyla gelsinler canım sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil🥰🥰
Sedolii Esma_al Sağlıcakla al canım benim kucağına cinsiyetine öğrenmişsin ne güzel biz byramdan sonra🥰
Duyguannee Merhaba kızlar🤗 biz de 15+1 olduk bugün. Cinsiyetini öğrenemedik, Cuma günü kontrolümüz var bakalım hayırlısı 🤰🏻🥰😇 Doğum da 31 Ocak gözüküyor. Çin takvimi Rus takvimi yüzük testi kan yenilenmesi hep erkek diyor ama bakalım 🙈😄
Eserey Duyguannee hayırlısı olur inşaallah canım. Benim de 4 yaşında bir oğlum var, şuan 15+3 'üm.bayramdan sonra randevum cinsiyeti o zaman öğreneceğiz inş.ikinci çocukta daha da merak ediliyormuş 😁
Sweetblonde88 16+0 olduk bu gün cinsiyet erkek antalyada yasıyorum 12. Haftadan beri cinsiyet belli. Çalışan bir gebeyim. İlk haftalarda bulantım çok oldu 2 3 haftadır daha iyiyim dogumum 23 Ocak görünüyor ikinci çocugum olacak sezeryan oldugum için 40 haftayı beklemeyiz diye düşünüyorum.
Sedolii Sweetblonde88 Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım ☺️ Seninle aynıyız benimde sezeryan olacak ama ben daha cinsiyetini öğrenemedim bayramdan sınra inşallah ☺️
Nuraslanklc Sedolii 13. Te kız dendi 15. Haftada erkek kesin dendi ama 😂😂 emin olamıyorum şimdilik erkek diye biliyoruz
Tazeanne0134 Sedolii yok ya banada %80 kız dedi dün bütün gün boyunca uyudu tam göstermedi ama kız dedi bakalım detaylıyı beklicem
Sedolii Nuraslanklc ay 13 te doktor bana da kız gibi dedi ama erkek hareketlerine benziyo dedi 😂😂 erkek olursa hiç şaşırmam😂
Nuraslanklc Sedolii bende çok şaşırdım ama😂😂kız bekliyordum 😲 gerçi ne şaşırıyorsak ya kız ya oğlan 😂😂haha