Elifsener Merhaba bizimde ocak 5 gözüküyor nasipse bugün 16+5 olduk 🤗🤗 cinsiyetini de erken öğrendik hemen gösterdi 13 haftada erkek 🧿🤰😇
Nvnnnn Elifsener bana 4 ocak dediler canım da 13. Haftada olanlardan 4 ocak diyenler olmuş ondan karıştı kafam
mercan2020 Bizde 14 + 2 deyiz 22 ocak doğum tarihi dedi.tabi daha erken doğmazsa:) tetanos Aşıcı olmam lazım sanırım hangi hafta gidiyoruz
Sedolii mercan2020 valla canım 20. Haftada sağlık ocağı kontrolü var muhtemelen ozamn bende tam bilmiyorum☺️
Eserey Hanımlar merhaba🖐bebişinin cinsiyetini öğrenen yok mu?çevremde çokça erkek duymaya başladım 😊 ben de bayramdan sonra öğreneceğim. 2.çocukta insan daha çok merak ediyormuş onu anladım.😂
Nar Sedolii biz buğün 15 olduk çok şükür rabbim herkese saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah 😘🙏🏼
Sedolii Nar Maşallah canım sağlıcakla gelsin 🙏🏻 Sanırım sende bayramdan sonra felan öğreneceksin cinsiyetini☺️
Nar Sedolii amin canım inşallh aslında 12 haftalıkken doktorum kıza benziye dedi 14+2 ken başka bi doktora gittim oda erkek kesin dedi ama yüne biraz daha bekliycwm sanırım 😁🙏🏼