nahirci6041 Mrb ocak anneleri 15+2 günlük hamişim bende tahmini doğum tarihi 2 ocak bakalım miniğimiz zamanında mı gelecek :)
Merveulku91 nahirci6041 merhaba ben 17-3 üm ama benim bile Doğum tarihim 20 Ocak olarak görünüyor burada yazanların çoğu haftaları az olmasına rağmen Ocak ilk haftası yazmış şaşırdım benim o zaman Aralık ortası yada ilk haftası olması gerekiyor ama doktor 20 Ocak diyor hep 🙈 10 Nisan son adetim
Mineebd Sedolii selaamm ☺️ 13+4’üm bende. 2. Gebeliğim 8 aylık bi oğluşum var. Sezeryan olduğum için 1-5 ocak arası doğum dedi dr. Cinsiyetimiz net olmamakla beraber kız. Sağlıklı olsun hayırlısı neyse o olsun tabi ama birde kız olursa tadından yenmez gerçekten🍯
BurcuGk Mineebd bizde sizle aynıyız bugün 13+5☺️, kalp rahatsızlığımdan dolayı benimde sezeryan olacak 1 Ocak dışında tüm tarihlere açığım😂🙏🏼
Sedolii Nurcan6148 hayırlı olsun canım Rabbim analı babalı büyütsün bende çarşamba öğrenicem inşallah🥰😘
Nurcan6148 Sedolii Cok tesekkir ederim canim🤗Darisi senin basina bakalim ne olacak.Rabbim sagsaglim.kucagimiza almayi nasp etsin.
Minnos12anne Merhaba kizlar bnde 14+3 oldum ocak 18 dogum gorunuo bakalim artik doktor cinsiyetini soylemdi. 9 agustosta gidicem bakalim ne cikicak bayram hediyesii yasiyacam insallh saglikla 💃🏻💃🏻🤰🏻🤰🏻❤️
Mineebd BurcuGk 😁😁 yaa bende 1 ocak istemiyorum. Bi dönem doğanları hep 1 ocak kaydettikleri için 🤦🏻♀️ Hayırlısı sağlıkla gelsinler inşallah. Cinsiyet öğrendiniz mii
Tazeanne0134 ozguk valla kuzum hafta içine göre çok çok iyiyim c.tesi-pzar evimi temizledim o kadar düşün ama biraz belimi ağrıttım ağır iş yapmadığım halde
Ayseysf Bebisveannesi Aramız da 2 gün var🥰Biz de cok merak edıyoruz ama ben bu haftalar da öğrenip sonraları değişen cok okudum gıtmeye korkuyorum şimdiden
Bebisveannesi Ayseysf Biz de %100 diyince şaşırdık ama doktorla ilgili bir durum sanırım hep böyle 11. 12. haftalarda söylüyormuş🤗