Melek20 Brcum10 sağlıklı olsunda canım İnşaAllah cinsiyet tahminide yapar doktor😊benim minik uyuyordu cinsiyetini tahmin etmek imkansızdı ama kalp atışıyla kendini ele verdi😃bakalım sizin minik ne durumda sizde dahil Rabbim herkese nasip etsin muhteşem bişey🌹
Mutlu_anne2 CansuDRY bana da doktor bugün erkek dedi ama yinede hazırlık yapma diye de tembihledi halbuki pipisini de çekti gosterdi
CansuDRY Mutlu_anne2 Pipisini biz de gördük. Doktorum kesin dedi. 12.haftada da görmüştük aslında ama o zaman kesin değil çıkıntı çok küçük demişti.
Tazeanne0134 Brcum10 bende 11+3 haftalık hamileyim ikili tarama yapıldı 2 hafta sonra da sonuçlar çıkacak cinsiyet içinde bişe demedi
CansuDRY Melek20 Kalp atışıyla nasıl kendini ele verdi. Yüksekse kız diyorlar. Benimki de 160 ama erkek.
Melek20 CansuDRY Canım 165 ti yanılmıyorsam kalp atışı ondan bende inanmıyorum böyle şeylere ÎnşaAllah net belli olacak cinsiyeti sağlıklı olması bana yetti Rabbim yavrularımızı korusun😊🌹
Yavrukusunannesi Ocak anneleri çok keyifli bir sohbet olmuş bende 12+3 üm 21 Ocak gösteriyor uygulama Doğum tarihini ☺️ Sağlıkla kucağımıza gelsin bebişlerimiz inşallah ☺️
Beriii Merhaba bende 14 haftalık oldum bugün, tahmini Doğum 11 Ocak gösteriyor. Cinsiyetini dün öğrendim erkek dedi doktor, çıkıntıyı kendim de gördüm. Rabbim hepimize kolay doğumlar, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah .
Semanurakyel Kızlar benim sat 21 Nisandı 28 ocak doğum gözüküyordu am en son kontrolumde sat 10 nisan yaptı doktorum çünkü arada 11 gün fark varmıs ilerdeymiö yani. Benım adetim 3 gün geçmişti en son sonra 2 gün adet oldum bitti sonr mayısta hamile oldugımı öğrendim doktorda muhtemelen yerleşme veya yumurtlama kanamasıydı dedi üstüne görmede olabilir dedi. Böyle bişi olabilir mi
Bubus Semanurakyel Semanurakyel merhaba benim de 19nisan son adet tarihi ama bebek 10gün ilerde. Ben de aynı şekilde mayısta öğrendim.