Zeyzey20 Gizmuh Gizmuh valla canım galiba başladı çok iyi anlıyorum seni benim ki de 36 haftayla uyumlu inşallah hayırlısıyla kucagimiza aliriz 😊
Zeyzey20 Pnrarvn benim kide onun bir yan ilacı corona diye oda tansiyon ilacı sanırım o yüzden bütün belirtiler ben çok şu içiyorum ama pek bi işe yaramıyor sanırım 🤷♀️🤷♀️
Pnrarvn Zeyzey20 bir haftada geçti yan etkileri bende inşallah sendede geçer doktor bana alışınca gecicek dedi geçti çok şükür sanırım bırakcaz bu hafta zaten
Fatmaa123 Bsradker içersin canum bendede cok kötü gaz sancısı yapıyordu içemiyordum ama bebek alıyo o gazı şimdi gaz filan kalmadı cok şükür içiyorum rahatca
Bsradker Fatmaa123 kokusu midemi bulandırıyor kendime zor geliyorum ama ayran yoğurt yada sütlü tatlıları seve seve tüketirim bende belki ordan vitamin alır diyorum
Zeyzey20 Pnrarvn inşallah kuzum ya bende 10 gün sonra birakcam Allah nasip ederse 😊 çok zormuş annelik 😊
Pnrarvn Zeyzey20 çok zor bu kullandıpım kaçıncı ilaç birde hergün iğnem felan var o zorluklar çok bizde ama çok şükür sonuna geldik
Fatmaa123 Bsradker canım nesguik aldım bende onun sayesinde içiyorum yoksa içemiyorum seni cok iyi anlıyorum şuan ama ayran olsun yogurt olsun süt kadar etkili olamıyor