Kalphanem Ssraa sen almadın mı kuzu çanta bebeğin doğdu annesiii hazırlıkların bitmemişmiydi pembe ve sarısı var al inşallah
ulkukrts Bende yeni aldım lacivertini hatta yanlışlıkla iki kere sipariş vermişim yarın birini iptal ettiricem
Galadriel35 Mervemomm valla saolasın canım çanta değil mi hepsi aynı gayet de güzel valla pahalı satılan diğerlerinden farkı yok bunu almasaydım mecbur instagram satıcılarından şimdiki aldığımın 10 katına alacaktım çantayı 🙈🙈🙈
Nergis34 Mervemomm okul çantası gibi kaba geldi cnm bna 😂😂😂 gidip iade ettim az önce 2 tane aldım e bebekten
Hkd Sarı ve pembeden var https://www.e-bebek.com/baby-mom-anne-bebek-bakim-gokkusagi-sirt-cantasi-p-genbmmucnt008001/ yetişin alın☺️
Kalphanem Derin6565 ayy valla özür dilerim ben yine ili aldım diğer postlara bakın üç üç alan olmuş 🤭 birini gelinimize aldım erkek nasibine lacivert pembe kendime aldım
Ssraa Kalphanem aldım balım ama benimki büyük biraz. Bir de böyle ufak tefek almak istiyordum bazen o büyük kaçıyor ☺️
Kalphanem Ssraa dimi ufak böyle kısa yerlere gitmeye daha uygun olur 🌸 bu arada dua et bizde hayırlısıyla Doğum yapalım kavuşalım kuzularımıza 💕
Esramese Mervemomm site error veriyo uygulamayi indrdm 2adet alcaktm sepete ekleyince 59tlden gonderm yapiyo gec kaldik