Mervemomm https://www.e-bebek.com/baby-mom-anne-bebek-bakim-gokkusagi-sirt-cantasi-p-genbmmucnt007001/ şoktan almıştım 40 tl ydi e bebekte normalde 60 tl az önce e bebek sayfasına bakınca gördüm 10 tl ye düşmüş hemen aldım
Nergis34 Mervemomm şoktan bende aldım beğenmedim geri iade ettim az önce e bebek den 2 tane aldım 😂😂😂
Kalphanem Rdk ben aldım iki tane diğer sayfalar da da alan çöm var canım dene ara ara kabul ediyor kendi sitesini indir uygulamadan al
Mervemomm Nergis34 aa ben çok beğendim şoktan aldığımı :D aman evde bulunsun canım fazla mal göz çıkarmaz :D
Kalphanem defne55 Halkbank la aldım iki kere hata verdi sonra düzeldi babamdan habersiz aldım sabah söylerim gece gece uyandırmazdım 🤭
Beyzadncc Mervemomm şuan açılmıyor bile site zaten baya yavaşladı ben indirim başladığı gibi denk geldim aldım sansliymisim😊😊
Nergis34 Mervemomm okul çantası gibi kaba geldi cnm bna 😂😂😂 gidip iade ettim az önce 2 tane aldım e bebekten
defne55 Kalphanem bizim deniz bank canım geçen sefer de besik sipariş vermeye kalktım gene verememiştim kartımızı kabul etmiyor
Kalphanem Derin6565 ayy valla özür dilerim ben yine ili aldım diğer postlara bakın üç üç alan olmuş 🤭 birini gelinimize aldım erkek nasibine lacivert pembe kendime aldım