Ferdaa Tugceleventsoy inanmıyorum 10 tl ye çanta aldım, daha önce lacivertini 35 tl ye almıştım şimdi diğer iki renginide aldım💛
CansuCaner Outlet yazan bölüme tıklayın kızlar orada çantalar. Satın alma aşamasında 10 TL ye düşüyor. Ben iki tane aldım az önce 🙈 kargoyla beraber 25 TL oldu
Nergis34 CansuCaner weeremedim sipariş ya sepete 2 tane ekledim bende nasil yaptin numaraimk giriyrm yanlis diyo basında sıfır olmadn girin diyo
CansuCaner Nergis34 uygulamadan çıkıp tekrar girmeyi dene istersen ya da tamamen silip tekrar yükle. Belki olur o zaman
Nergis34 Kubishcan yok cnm uyeligi faln girdik numaramozi giriyrz hata veriyo basında sıfır olmdn 10 Hane şeklinde girin diyr oyle yaprz olmuyo
Tamam Tugceleventsoy ben de zaten uygulama ve üyelik var ama bu indirim mesajı ve buna benzerleri gelmiyor 🤦🏼♀️
Snglfth Tugceleventsoy valla çok pis küstüm elim ayağım titriyor o fiyatı kaçırdığım için 😂😂😂😂 çantam var gerçi ama insan almak istiyor yinede
Deletedmom2 Tugceleventsoy canım çok teşekkür ederim görür görmez aldım bende sayende haberdar oldum 😍