Bsrkrgz Tugceleventsoy ya süpersin❤️ Okudum aldım hemen lacivertini, 4 lirada kargo ücreti eklendi ama 14 lira bu çantaya harika bir fırsat oldu teşekkürler çok😍
Tugceleventsoy Bsrkrgz aynen piyasada 120 tl şuanki fiyatı bedava bende var gerçekten çok iyi kalitesi
Cgdmk123 Benimde instagramdan haberim oldu 3 dk önce paylaşım yapılmış girdim hemen 2 rengini sarı ve lacivert, kaptım bile kararsız kalınca. Ama site çöktü çıldırıyordum nerdeyse beklerken🤣 şaka gibi fiyat.
Mamiel Çok teşekkür ederim haber verdiğiniz için çantam yoktu. Hemencecik netten alıverdim sarı olanını 😊😊 yanina da bi kaç zıbın daha ekledim 🤗
Zeynpaysimannesi Çok teşekkür ederim haber verdiğiniz için bende hemen girip aldım lacivert rengini sipariş verdim eşim gece gece noluyor diyo 😃
Tugceleventsoy Zeynpaysimannesi 😂😂😂😂 gerçek fiyatını söyle eşine aferin karıcım hep böle ucuz şeyler al diye tebrik eder😂
Nergis34 Zeynpaysimannesi hele ben eşimi uykudan uyandırıp werdirdim sipariş cok istediğimi biliyodu 2 tabe aldı saolsun
Tugceleventsoy Mlssa kuzum 1 hafta önce 60 tlye aldım aynısını 😂gerçi para vermedim toplu alışveriş yaptıydım ordan çek kazandım ama genede başka bi ihtiyacını alabilirdim çoçuğumun neyse sizlerden dua aldım oda yeterli benim için💙
Tugceleventsoy Tamam onu indirdikten sonra ayarlar kısmında msj gelsin diye bölümü var onu açıyorsun bildirim gelsinmi diye soruyor zaten indirirken ordanda ayarlayabilirsin
Tamam Tugceleventsoy ben de zaten uygulama ve üyelik var ama bu indirim mesajı ve buna benzerleri gelmiyor 🤦🏼♀️
Asuum Bende sepete ekledim 10 TL yazıyor. Ürün fiyatı deyip ödemeye ilerleyince normal fiyatından devam ediyor indirim bitti sanırım alamadm