Tugceleventsoy Zehralismail rica ederim cnm benim ben 60 tlye aldım gerçi para vermedim hediye çekim vardı onla aldım ama gene 60 tllik başka bişi alabilirdim şansım yokmuş 😂dedim başkaları yararlansın diye saniyesinde burda paylaştım
Nesliiiiiiiii Aldım valla şimdi % 83 indirim olmuş ama alırken site baya yavaştı kaç kere denedim almak için:)))
Nesliiiiiiiii Tugceleventsoy valla Allah razı olsun program yüklü bende ama msj gelmedi bana sayende haberim oldu iyi geldi valla😂
Nesliiiiiiiii Aynur63 arama yerine anne bakım çantası yaz ordan çıkıyor kampanyadan girnce bulunamadı diyor cnm
Tugceleventsoy Rzlgln534 benim gibi seninde şansın yokmuş canım bende 60 a aldım aynısını dedim bari diğer hamişler yararlansın diye paylaştım hemen burda
ZsSahin Tugceleventsoy şimdi baktım saat 00:59 aradığınız ürün bulunamadı diyo aynı zamanda 49,90 ve 59,99 yazıyo ana ekrandaki reklamda
Tugceleventsoy ZsSahin canım arama butonuna baby mom çanta yaz çıkıyor öle ordaki görsellere bakma çantaya girince 10 tl indirim olduğu yaZıyor
ZsSahin Tugceleventsoy şimdi buldum sağolasın ama folyolu değil içi sıcak soğuk tutma özelliği var dimi bi vura bi ora okuyamadım
ZsSahin Tugceleventsoy şimdi buldum sağolasın ama folyolu değil içi sıcak soğuk tutma özelliği var dimi bi vura bi ora okuyamadım