Ben Avicenna Mustafa Beydi sanırım adını bile sildim hafızamdan kendisine gitmiştim Mart ayında. 2. Gidişimde benden önce bir hasta çıkmıştı. Bize merhaba dedikten sonra ilk sorduğu soru Bebeği aldıracakmısınız. Eşimle birbirmize baktık ne diyor bu doktor gibilerinden. Hayır dedik bebeğe baktı tansiyonumu ölçtü 9-5 çıktı. Bu çok kötü dedi eşime döndü Anne kayıpları yaşıyoruz dedi böyle olunca her yarım saat tansiyon ölçün anneyi kaybedebiliriz. Tatbiki eşimde de bende de moral kalmadı taki başka hastahane ve doktora gidene kadar bu süreçte eşim yarım saatte bir peşimde dolaştı işteyse tansiyon öl diye paronoyak oldu. Bugün 31 haftalığız çok şükür sağlımızda iyi. Ama bir doktor bir hastasını psikolojik olarak çökertebildiğini canlı canlı yaşadım. Sonra öğrendim ki bebeği aldıracakmışsınız, bebek gelişmemiş gibi şeyleri sadece bana sormamış. Eşimin iş arkadaşının eşine 34. Hafta bebeği alalım gelişmiyor demişler. Onlarda başka hastahaneye gidiyorlar ve zamanında Doğum yapıyor ki MaşAllah bebekte gayet iyi gelişiyor. O yüzden Allah hep iyilerle ve işinin ehli insanlarla karşılaştırsın.