Yusufzynp Kızlar 14 üncü haftamdayım sizler kaçıncı haftada öğrendiniz bebeğinizin cinsiyetini meraktan catliycam ayın 18 inde randevum
Miniklerim_ Ben oğlumda 12 13 de öğrendim şimdi ki 12 haftalık oldu ama 2 haftadan önce belli olmaz söyleyemem diyor doktorum bir de aynı doktor olmasına rağmen
Melegimm19 Miniklerim_ Ankara da özel medisis hastanesi Ulviye hanıma gidiyorum canım göstermediyse bebiş ondan söylememişlerdir belki 🙈😍
Melegimm19 Yusufzynp oldu valla canım kız hem de doktorum çok net söylemişti 19+6 yız değişmedi hiç 🙈
Miniklerim_ Melegimm19 keşke İstanbul olsaydı yaa bir an heveslendim 😂 yok göremiyoruz daha oluşması için erken diyorlar halbuki geçen sene de oğlum için gidiyorduk hemen söylemişti
Melegimm19 Miniklerim_ insan çok merak ediyor bende duramıyordum gösterdi hemen kızım sağolsun 😂 net birşey görememiş öyle dediğine göre canım oğlunu erkenden söylemiş bak azıcık daha sabır 🙈
Yusufzynp Bende erzurum luyum kızlar bu arada. 1 oğlum var bunuda hep oğlan hissediyorum acaba anneler hisseder mi içimden öyle geliyor hep merakla bekliyorum acaba yarın gitsem mi doktora
Miniklerim_ Melegimm19 canım inşallah benimde oğlan hemen gösterdi buda kız olduğu için Naz’a çekmil olsun kendini 😂
Melegimm19 Miniklerim_ benim kız cadı azıcık sanırım hemen gösterdi sizinki kızsa nazlı herhalde annesi 😂😂
Melegimm19 Miniklerim_ kesinlikle öyle ikiside farketmez evlat can tabiki ama alışveriş için sabırsızlanıyor insan 😂
Miniklerim_ Melegimm19 başından beri çektiriyor 😂😂😂 bizimde oğlan hemen öyleydi buda aksi gidiyor ona ya enterasan oldu 😂 senin kız çok iyi maşallah sağlıkla rabbim kucağına almayı nasip etsin ☺️
Melegimm19 Miniklerim_ sağlıklı olsunlarda doğunca totosundan ısırırsın beni bekletin diye annesi 😂 amiiin canım Rabbim bütün hamilelere sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😍🙏