Hilal1206 Merveksgn bencede öyle ama bakalım benim eşimde kabul edicek mi ama kulağa hoş geliyor buğlem 😍
YagmurAnnesi Asya (Şu an en çok içimize sinen) 😍 Mina (Mina diyemeyip Mine diye hitap edebilir düşünmeye devam) 😇 Masal (Eşim Masal ismine pek ısınamadı) 😑 Hazal (En son düşüncemiz bu olur herhalde ama yinede bir tercih) 😂 Yağmur (Sevgiliyken hep bu isim olsun dedik.) 😏
Benvebebgim Bend 19+1 oldm kızıma buğlem ismni düşnyrz eşimde acele etme dyr ama bence kesnlkle buğlem cok güzel bi isim 🤗😍👼
Sebosss Benvebebgim kesinlikle canım benim 😊 Benim kızımın ismi de Buğlem Elif olacak 35+6 haftaligiz biz😍😍
___3bruli___ Merveksgn bizde 29+5 prensesim olacak biz 💕 MİRAY 💕 a karar verdik sağlıkla güzelliklerle gelsinler 😍 😍 sıla elif aslı eşler vs bu isimler çok güzel bunlardan da düşünebilirsiniz
___3bruli___ Merveksgn mevsim olabilir mesela 😇😊 Rabbim 2 çocuğu kız nasip ederse mevsim düşünüyorum 😄😄😄😄
Seymaaa Hiram amin canim cümlemize insallah. Cok seviyorum hira ismini. Yavrularımız adaş olcak desene