Merve43 ben Hava atmalarını tamamen geçiyorum o kendi cahillikleri. Ama anne ne demek.anne sadece doğurduğun canlıya duyduğun sorumluluk mu? Tüm bebeklerin annesi gibi hissediyorum kendimi.annesinin karnında bir bebeğin onların üzüldüğü annesinin stresini yaşaması, kasılması,hatta o stres yüzünden daha da az besleniyor olması onların vicdanını rahatsız etmiyorsa bravo. Aslında o kadınlar kendi çocuklarına da bencil oluyorlar vE hayatı boyunca onun üzerinden prim yapmaya şimdiden başlayarak bencil olacaklarını gösteriyorlar. Ne yani zayıf diye sevmeyelim mi başarısız mı görelim minicik bebeği yada kendimizi. Toplum bu hastalarla dolu. Siz bebeğinizi sevin o delileri boşverin. Benim kızım 2870gr kara kuru doğdu ama şu anda kilosu normal,çok uzun boylu,fazla güzel bir kız yolda gören çevirip seviyor.ayrıca gittiğimiz kreş sürekli IQ seviyesi yüksek çocuklarla birlikte olan sınıfa almak istiyor kabul etmiyoruz.yani sağlıklı olsunlar, psikolojileri,mental sağlıkları yerinde olsun gerisi teferruat☺️