Aleynaalper1 Aleyyynavefa vallahi yaa sinir oluyorum bebeğin küçüktür yok kedi yavrusu mu dogurcan 😁😅
laisa Aleynaalper1 birden olmuyo canım ya anlarsın demek istediğimi karnın sertleşiyor ilk önce sonra bi bakıyosun öyle kalmış sonra geriliyo aşağılardan sürekli bebek yağı sür gerilince ve sakınnnn kaşıma
Meltemm1 Prensesgeliyor canım olması gerektiği gibi bence :) benim 8 aylık karnım öyle 😂 herkesin kendine göre iç karnına göre boşver herkes desin diyeceğini 😋
Aleynaalper1 Aleyyynavefa yok gı kendileri iri yarı 35 kilo alan varmış hamilelikte biz zayıf oldugumuzdan karın da yok ee fesatlıktan bunlar 😀😀
defne55 Aleynaalper1 aynen iç karnin genişse hemen belli olmaz benim iç karnım çok dar çocukcağzım içinde zor dönüyor 😂😂
Lovelies Aleynaalper1 bebek büyüdükçe yer ayırmaya çalşıyor kendisine ayırdıkcada baskı yapıp karın içi geriliyor o şekildede yırtılıyor bi nevi catlak oluyor
sevgitekes Prensesgeliyor ışte Takmıyorum ben bizim gelişimi iyi dedi ne istiyorsan onu ye falan genetikte yoktu ama bende oldu kedi tırmalamis gibi kırmızı çizgiler
Zuleyha18 Aleynaalper1 Ah ah keşke öyle kremler, yağlar işe yarasa 😂 inşallahhh büyür o zaman ne diyelim 😁
sevgitekes Krdlnyldzn7 iri bebek olucak herhalde bizim kilosu normal demişti bilmiyorum altı buçuk kilo almışım
Anacsevgidolumelek Aleynaalper1 son haftalar daha fazla sıkıntı valla normalde benim kocaman bir gobegim yok ama o bile zorluyor