Esesen Prensesgeliyor gayet var işte daha ne olsun. Benim de 5 aylık minnak daha anca kendini belli ediyor. İnsanlar yiyip yiyip şişmeye alışmışlar fit anne görünce kanlarına dokunuyor sanırım😂 gayet ideal ve güzel göbüşün ❣️
Mrvee41 Aleynaalper1 ben söylemeden hamile olduğumu kimse anlamıyo ve bence çok güzel bi durum 25.haftadayim cok şükür ne catlak var ne yorgunluk hamile oldugumu ben bile unutuyorum bence büyük sans 🙏😄😄
Esesen Cennettenbirmelekveannesi kız takmayın insanları 1haftayı tamamlar bebişin merak etme sen onlar gçlü. Sen tıka kulaklarını bana karnın çıkmamış dediklerinde seviniyorum bebek iyi dedikten sonra doktor onlar kim oluyor. İstiyorlar ki deli gibi yiyip onlar gibi şişko hamile olalım fit hamişleriz biz🤭💃
Rozawxz Aleynaalper1 benimde 6. Aya bi hafta sabah uyandığımda küçücük karnım sonra yemek yiyince falan midem baya şişiyor o yüzden büyük görünüyor bende onu düşünüyordm
Hnfe Aleynaalper1 bnm 25 haftalik ama dogumum gelmis gibi patlayacak gibiyim sen sanslisin gobegim yirtildi ic karnim.dar oldugu.icin boyle dedi doktorum
Ruyaninprensi 32 hafta oldum karnım çok büyümedi ilk gebeligim ama cok şükür çatlağımda olmadi şimdiye kadar umarim boyle gider:)
Aleynaalper1 Zuleyha18 ya ben büyüsün istiyorum artık 😅 hoşuma gidiyor görünce bide kendi karnıma bakıyorum yok 😭 çatlagım yok şükür ama krem filan hallederim tek büyüsün de 🤗😀
Zuleyha18 Aleynaalper1 Ah ah keşke öyle kremler, yağlar işe yarasa 😂 inşallahhh büyür o zaman ne diyelim 😁
Aleynaalper1 defne55 diyosun 😄 ya büyüsün istiyorum ama artık iç karnın geniş diyorlar birde zayıfım 45 kilo idim 54 oldum 😃
defne55 Aleynaalper1 aynen iç karnin genişse hemen belli olmaz benim iç karnım çok dar çocukcağzım içinde zor dönüyor 😂😂
Aleynaalper1 Annecik03 maşallah 😍 ay güzel aslında Ama hamile oldugumu anca yaşlı teyzeler anlıyor otıbüste bile yer vermiyorlar 😭😃
d190516 36 haftalığım hala bazı görenler cinsiyeti belli mi diye soruyor 😂39 haftadan sonra çıktı karnım pek kilo da almadım 6 6 buçuk kadar 🙈
Aleynaalper1 anapanda12 bende öyle olurum sanırım aynı kıyafetlerimi giyiyorum sizin dogum zamanı gelmiş hala çıkmamış umudumu kestim 😂
Aleynaalper1 Anacsevgidolumelek ya dönerken benimde acıyor karnım daha küçükken bile agrıyor 😭 sürekli dönerek yatıyorum zaten sıkıntı vallahi
Anacsevgidolumelek Aleynaalper1 son haftalar daha fazla sıkıntı valla normalde benim kocaman bir gobegim yok ama o bile zorluyor
Krdlnyldzn7 sevgitekes bizimki 20. Hafta da 466 gram dedi dr , biz biraz iri mi olucaz acaba 🙄 . Ve ben şuana kadar sadece 1 kilo aldım . 🙄
sevgitekes Krdlnyldzn7 iri bebek olucak herhalde bizim kilosu normal demişti bilmiyorum altı buçuk kilo almışım
laisa Aleynaalper1 birden olmuyo canım ya anlarsın demek istediğimi karnın sertleşiyor ilk önce sonra bi bakıyosun öyle kalmış sonra geriliyo aşağılardan sürekli bebek yağı sür gerilince ve sakınnnn kaşıma
Lovelies Aleynaalper1 bebek büyüdükçe yer ayırmaya çalşıyor kendisine ayırdıkcada baskı yapıp karın içi geriliyor o şekildede yırtılıyor bi nevi catlak oluyor
Rabia2019 Aleynaalper1 canım 7. Ayım bitti ve hiç yoktu son 1 haftadır çıktı karnım 😁 merak etme çıkıyor bu sefer de çıkmasaydı diyorsun😂