Mutire Tugba12345 çok ciciler rabbim sağlıkla huzurla güzelliklerle kullanmayı nasip etsin güzel anne 🎀🌼
yesilanne97 Tugba12345 bi aile dostumuz kimyacı, ve bir bebek için en tehlikeli şey olduğunu söylüyor, bebek için üretilenler bile çok tehlikeli, benimde doğumuma 1 ay var ben kendi koyafetlerimizi bile yumuşatıcıyla yıkamayı bıraktım, bi araştır derim
Tugba12345 yesilanne97 granul sabunla bunun arasnda kalmstm ama makinayi yikiyoms fln gbi yormlar vardi burda ondan sıvı aldm cnm
Esesen Tugba12345 çok güzeller canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Emzik 4 tane mi aldın canım bazı bebekler almıyormuş emziği ben 1 tane aldım şuanlık eğer doğduğunda kabul ederse alırım
Tugba12345 Esesen 1 tane alacktk canm böyle 2li 55 tldi.orda calisan bayan iki tane alinca yari yarya dusuyo dedi lazm olucak bya dedgi icn 2 tane aldk 70 liraya geldi ikisi
Deletedmom139 Tugba12345 kuzum icinde ilifide varmi küçük sadece havlumu bende civilden gördüm 25liraydi bende sivi deterjan aldim granuller camasirin ustune yapisip erimiyor ve makineyi tıkıyor
Tugba12345 Deletedmom139 civile de baktm canm e bebek deki dha yumusak geldi sdc havku var cnm lif yok
Tugbanur Tugba12345 e bebekten galiba aldiklariniz. ne kadar tuttu acaba bunlar. Çok güzeller ıyi günlerde kullanin
Tugba12345 Tugbanur e bebek ve civil canm e bebbek 300 tl civarnda tuttu civil de 100 tl flndi sanrm zaten emzik biberon 170 tl idi
Deletedmom3342 feyzaa34 Kıza doyulmuyoç bir kızım var ikinciye hamileyim kızdır inşallah diye dua ediyoruz🤗🤰🏻💗
feyzaa34 Deletedmom3342 ay canim benim rabbim gönlüne göre versin doğrudur doyulmaz düşünsene senden bir tane daha bir minik😍😀
Deletedmom3342 feyzaa34 Aynenn 🤗 ilerde sizin makyaj malzemelerinize el uzatacak, annecim bugün ne giyeceksin bende öyle giyeyim, parmak arası terlik mi giyelim düz mü? Genelde uyumlu giyinmezdik ama çok özeniyor 🤗