oykusss Esrac aman sütu eksik etme benim eşimin kız kardeşi ilk hamileliginde hiç içmemiş dişlerindeki kalsiyumu almış bebek , dişleri çok kötü kızın, kızı da şuan 5 yaşında onun dişleri de çok kötü aman sakın ihmal etme
Esrac oykusss haklisin benim birkaç gündür dişim ağrıyor zaten ve diş etlerimde şiş onları düzeltmeyle uğraşıyorum bu aralar gittikçe bunlar daha kötü olabilir süt içmeliyiz
Konul_Nilay Deletedmom0032 ay çok güldüm daim takip ediyo.benimkide yediriyo.meyva getiriyo ikide bir.izn yokki 5 dak yemeden duram
Ruyaninprensi Bem Delircem doymak bilmiorm ya bi insan surekli acmi gezer 32haftalik oldum duramiorm napcMi bilmiorm ole yogurt flan kar etmio ekmek flan yemeden doymuyorum da puff😐💕
espalp Açlıktan her sabah uyanmak zorunda mıyız🤦🏼♀️ Kahvaltı hazırlayana kadar şeker tansiyon ne varsa düşüyor 🤦🏼♀️
fatosf_22 Baykaraelif bende öyleyim🤐ama kötü yanı canım turşu ve çikolatayı aynı anda yemek istiyor bu bebek bir garip😂
Baykaraelif fatosf_22 😂😂😂😂napacaz hiç bilmiyorum benim canım hiç turşu çekmedi erkek olduğundan galiba 😄😄
Gizem23 Baykaraelif ay ayni ben gece açlıktan uyanıyorum resmen kendime aksamdan sutle buskivi mamasi yapiyorum gece onu yiyorum soguk soguk ahahahah 😂😂😂
sydtns Baykaraelif ben yıllardır tek öğün beslenen biriydim gün içinde yemek aklıma dahi gelmezdi eksiklşğini hissetmiyordum ama 25 haftadan sonra ani acıkmalarım başladı. Sürekli midem kazınıyor. Hamileliğin başından beride düzenli yemek yerim ama sonradan çok acıkmaya başladım