Merhabalar bende artık doğum hikayemi yazabilirim ☺️37+5 de nişanım geldi hemen koşa koşa doktora gittik 1 cm açıklık vardı ama sancı yoktu eve geri geldik her gün nezaman gelicek diye beklerken 38+2 de kontrole giderken tekrar kanamam oldu doktorum bebeğin eşinin ayrılabiliceğini kilosunun ve boyunun iyi olduğunu yarın suni sancıyla doğumumu başlatacağını söyledi 🙈 tüm gece uyuymamıştım psikolojik midir gerçek midir bilmem sabah 5 de sancım başladı ama 7 de gidicektim başka doktor görsün istemediğim için evde sürekli yürüdüm sonunda 7 oldu ve hastaneye gittik yatışım yapıldı açıklığıma bakıldı 3 cm olmuştu bir gün öncesinde saatlerce yürüyüp merdiven inip çıkmıştım 🙈 suni sancı verilmeye başladı ilk başlarda sorun yoktu ama zaman ilerledikçe ağrılarım arttı bebeğimin kalp atışı yükseldi bebek strese girdi diyerek suniyi kesip yeni bir serum (şekerli suymuş) taktılar ozaman gayet iyiydi ama onu kapatıp tekrar suniye başladıklarında ağrılarım çok arttı tüm gece uyumadığım için gücümde tükenmişti artık ne yürüyebiliyordum ne pilates topunda durabiliyordum yatağa geçtim nts bağlandı sancı hiç yok ama ben duramıyordum dayanamıyorum sezeryana alsınlar beni diye bağırmaya başladım çünkü uykum çok gelmişti harekette edemediğim için dayanamıyordum ebe geldi açıklığım 4 cm olmuştu almam sezeryana dedi epidural istiyorum ozaman dedim yarım saat daha dayan sonrası mı epidural bir mucize öyle güzel uyumuşum ki 2 saat sonra uyandığımda açıklığım 7 cm olmuştu eşimle annemlerle sohbet ederken tam açıklık olmuş hadi doğuma dediler 🙈🙈 doğumhaneye gittiğimde yarım saat kadar doktorumu bekledim doktorum geldikten sonra hiçte izlediğim sakin doğumlar gibi değildi bebek kafası tam yerleşmemişti ben ıkınıyordum ebe karnıma tüm gücüyle baskı uyguluyordu doktorum bağırıyordu hadi bırakma diye 😂 3 kere bu sahneden sonra bir rahatlama oğlum gelmişti cennet kokulum kucağımdaydı sarıldım öptüm 9 ay beklediğime deydi yanımdaydı 🙏🏻 3 dikişim vardı ama 5. Günde iyileşti 10. Günde hiç bir şey kalmamıştı çok ıkınmadan yüzümde boynumda çatlaklar olmuştu kan oturmuş gibi onlarda bir hafta olmadan geçti. Buda benim 5 saat süren doğumum 💕💕
Rabbim herkese nasip etsin okadar güzel bir duygu ki 💕💕💕