AkileUqur DemetDigesu evet evet gördüm o postu.. çocuk yapmaya aklı eriyor lakin,,,😎 hamileyken tekrar hamile kalınmayacagina aklı ermiyor... Ahh bu yurdum insanı . 🤣🤣🤣🤣
Ayguns DemetDigesu yok canım çilemi sorunca çilem bende de vardı ama birkaç gündür bende instagramda göremediğim için sordum. Kullanıcı adın ne bende takip edebilir miyim seni ☺️
DemetDigesu Alarasel 🤣🤣🤣 ogun ıkı tane bomba post vardı sonra sen yokoldun🤣🤣🤣 dedım nerde bu hatun 🤣🤣🤣
Ayguns elissa ay hemen laf yetiştiremeyince bu cevaba sığının zaten 😁😁 kendinizi geliştirip başka cevaplar bulun artık kimse mutsuz olduğu için burada değil 😁
elissa Ayguns belli belli ne olduğu kimim ne egosuoldugu kibir abidesi olduğu allah nesile.yardim etsin
elissa Öğretmen ama biri kendine bir şey ogrenmeye gelse hanim im Efendi'ye uymayan bir şey sorma hemen cahil sin der geçer kenara
clmmmmm DemetDigesu ayy kuzum benim instagrama eşim el koydu yaa çok zamn geçiriyom diyee yabancılarıda silmiş heralde😅😅😅😅😅Ayguns
DemetDigesu clmmmmm anladım canım sen ıı olda sorun degıl bende burda cok vakıt gecırıyorum soylenıyo benımkıde🤣
AkileUqur elissa istisnalar kaideyi bozmaz. Dünyada 7 milyar insan var.. menopozla bi kadının bn hamileyim demesi gibi bişey bu✔️
Ayguns DemetDigesu demetcim profilinde ilk gözüme çarpan bebeğin oldu. Ay yesinler onu ya o nasıl tatlı bişey canım allah bağışlasın ya bayıldım 😍😍😍