DemetDigesu AkileUqur turk fılmı cok seyretmıs arkadasımız yapma dedım kacamadım yaptı 😅kırılmasın valla ben cok guldum gece gece bırde 18 haftalık hamıleyım tekrar hamıle kalırmıyım dıye sormustu sanırım bırıde yazmıs kı dıger bebek cıkarken ıcerdekıne allah kurtarsın kardes dıyecek demıs🤣🤣🤣
AkileUqur DemetDigesu evet evet gördüm o postu.. çocuk yapmaya aklı eriyor lakin,,,😎 hamileyken tekrar hamile kalınmayacagina aklı ermiyor... Ahh bu yurdum insanı . 🤣🤣🤣🤣
elissa Iyi eglendim demek ki kadar mutsuz bayanlar burda stres atiyor evlerinde ki mutsuzluk buraya taşıyor iyiymis😁😁😁
clmmmmm elissa sters attıgımız dogru sen ve senn gibi cahil insanların açtıgı posrlar sayesinde iyi stres atıyoruz
Ayguns elissa ay hemen laf yetiştiremeyince bu cevaba sığının zaten 😁😁 kendinizi geliştirip başka cevaplar bulun artık kimse mutsuz olduğu için burada değil 😁
DemetDigesu clmmmmm vallahı kuzum kendı adıma demıskı mutsuz bayanlar dıye gayette mutluyum cok sukur sende oylesın cogu yorum yazanda bayan oyle 😅
clmmmmm DemetDigesu ayy kuzum benim instagrama eşim el koydu yaa çok zamn geçiriyom diyee yabancılarıda silmiş heralde😅😅😅😅😅Ayguns
Ayguns elissa bir daha baktım da üslubumda hiçbir sorun yok 😇 burada tek sorun sizin anlamama inadınız :)