Slm evet cok komiğim, evet dalga geçmek için actım. Komik olan sensin tanımıyorsun ve önyargına anlam veremiyorum, bilmemem tuhaf gelebilir anlıyorum ama bunu söyleme tarzın cok yanlıs. Su neden önemli baslıgını dıkkat cekmesi için actım evet, suyun önemini biliyorum ama hamilelikte daha da öenmi artıyor öncesinde de cok su tüketen birisi değildim ama cok sükür sağlıklıydım, suyun hamilelikte bu kadar neden önemli oldugunu bilmiyordum, su her zaman önemli hamilelikte daha da öenmli nedenini merak ediyordum ve ögrendim postum sayesınde. Kime göre neye göre önem sırasından bahsediyorsun, postum bi kaynana postundan, kişisel bakım postundan daha önemli ve sen bi bardak su içmezken önemini biliyormuşsun evet tebrik ediyorum ama benım gibi hamilelikte nedem bu kadar önemli oldugunu veya yasanabilecek durumları bilmeyenlere birazda olsa katkısı olmustur. Saçma önyargılar, tanımadıgın bir insana dahi böyle bir tahammülsüzlük sanırsın karsımda eksiksin tam donanımlı bir kadın var, hosgörü herseyin üstünde. Umarım farkına varırsın.