Julican Ozlemtrh memnunum Fuat Demir den canım. Doğum için çok öneriyor lardı etrafta onu o vesile ile gittim
Derryaa Ozlemtrh aynen canım geçen ağrım vardı gittik ebeler doğumhaneye aldılar alttan baktılar alıştım artık onlarada inş kolayca olur doktoruma çok güveniyorum
Derryaa Ozlemtrh bu hafta yapacak canm benim 33+4 de sancılarm çıktı erken doğum riski hastanede galan yattım 38de bakacam riske atamayalım dedi acımaz heralde ya 3 kere ebeler açıklığa baktı acımadı hiç
Derryaa Ozlemtrh bizde perşembe sabah gidecez büyük ihtimal her hafta gidiyoruz eandevu olmadığı için sabah aradan alıyor hiç korkma acımıyor kendini kasarsan kemikler acıyor
Bushra1901 Herkese merhaba bende konyadan 12 haftalık hamıleyım 3. Bebeğim olcak ınsallah ahmet basarana gıdıyorum bende 😊 herkese kolaylıklar dilerim benım bıraz zor gecıyor umarım sızın oyle degıldır 😊😊
Ozlemtrh Bushra1901 maşallah maşallah 🤗 çok çocuğu bende severim gözüm yemez ama 🤣 rabbim uzun ömür versin yavrularına
Ozlemtrh Yasmnnn yaaaa yaşı uzun olsun bebişinin rabbim sağlıklı hayırlı ömür nasip etsin 🙏🙏 memnun musun fuat beyden
Derryaa Ozlemtrh yazarım canım o zamana doğurmazsam😂😂habire dikiş dikiyorum oturup kalkarken doğuracam😂😂
Yasmnnn Ozlemtrh amin canım teşekkür ederim. Evet hemde çok memnundum 2 yıldan fazla birlikteydik fuat bey ile😊
Bushra1901 Ozlemtrh amiin Allah hepımızın evlatlarına sağlıklı ömürler nasip etsin ıkı oğlum var onlarda cok ıstıyorlardı kardeslerının olmasını Allahda nasıp etti bakalım😊