Mlssa Emine_8 Ara ara bana da oluyor ama 30sn sonra geçiyor.Geçmediyse bir doktora git canım kontrol etsinler.Geçmiş olsun🙏🏻🙁
tugcakkn Emine_8 geçti mi bilmiyorum krampınız ama her gün bir tane sade soda içmenin çok faydası oluyormuş bi deneyin bundan snrası için
defne55 Emine_8 dün gece banada oldu aynısı mutfakta kaldım öylece adım atamadım bi süre sonra geçti 😐
Yuilsa tugcakkn doktorunuza danışmadan soda içmeyin ben ilk oğlumda günde bitane soda içiyodum magnezyum ilacına gerek kalmıyor DİE içerisindeki tuz oranından bunda içme dedi doktor preeklampsi (gebelik zehirlenmesi ) geçirdim ilkinde
Brnaebu Emine_8 23.haftamda baslamisti benimde kramplarim ve hergün duzenli sade soda icmeme ragmen oluyordu doktorum magnezyumda başlatti ondan sonra olmadi içmedigimde 1 gün bile atlasam gece krampla uyaniyorum ama
Brnaebu Emine_8 canim bende icemiyordum hic midem bulaniyordu ilk limon attim icine öyle basladim inan bu yasima kadar hic icmemistim sade soda.doktoruna söyle hemen verir zaten magnezyum sana cok kötü kıramplar çunku
Melektrk Emine_8 canım bende 18 haftalık hamileyim bir aydır çok yorulduğum temizlik yaptığım günler oluyor doktor yorma kendini çok yapacak bişey yok dedi çok feci bir ağrı yerimden kalkamıyorum ağrıdan bende