CanNurdan SalihaSomuncu5 bu kadar içmen de iyi canım bugün 19 bardak içmişim çok ilginçtir Sudan midem bulandı ama hala susuyorum da bu ne yaman çelişki 🤭
SelmAlper CanNurdan sabah uyandıktan sonra gece yatana kadar çok rahat 3 litre içiyorum günlük bazen geçiyorum da 😂🙏
Berivanbalaban CanNurdan canım ben 5lt kadar içiyorum😳 kalıyosa da dibünde azıcık kalıyodur zaten yapım geregı çok içerdim şümdi dahada cok içiyorum çok kotu olan şey her sureklı wc ye gitmek 😓
Berivanbalaban CanNurdan normal şartlarda 3.5 a yakın ıçerdım diyete falan basladım sporla beraber sıvı tuketımı de arttı ondan kalan bi alışkanlık onceden bu kadar sık wc ye gıtmezdım canım ama ozellıklede bu zamanlar cok gidiyorum 😓
Beyzaok12345 CanNurdan aynı durumdayız canım benimde öyle bide ayıptır söylemesi kabız oluyorum gazım oluyor daha çok Şişiyo 😂😍
Esramese CanNurdan 1.5lt sisem var yeni sevgilim olur kendisi gunde 3sise iciyorm onunla ama icim yandigi icin doktr dedi icin degil
CanNurdan Esramese isteyerek içmek daha keyifli oluyor ya bugün ben de 4 litre yaptım şimdi yine susadım 🤣 sonra yine tuvalete gidecem amaaan birsürü iş 🤣
Esramese CanNurdan gece sirf yapim bida kalkmim diye diye gecenin bu saati oluyo 🤪 ama beklerkn gene dayanamayip içiyorum
Ilkheyecanim CanNurdan 3 günde bir damacana bitiyo 🙄 sıcaklardan dolayıda fazla fazla su içme isteği oluyo
CanNurdan Ilkheyecanim maşallah ya annemin yanındayım da annemin evi güneş almıyor serin hep klima çalışıyormuş gibi o yüzden çok susamıyorum da