CanNurdan Deletedmom0042 10 bardak olunca iki litre oluyor aman susadım he 🤣 gideyim de son iki bardağımı da içeyim 3,5 litreyi bulduk çok şükür 🤣
Beyzaok12345 CanNurdan aynı durumdayız canım benimde öyle bide ayıptır söylemesi kabız oluyorum gazım oluyor daha çok Şişiyo 😂😍
CanNurdan Deletedmom0042 ahahaha uykum bölünüyor ya çok sinir bozucu kedim var ben kalkınca yerime yatıyor sıpa 🤣 bi de onu kaldırmaya uğraşıyorum hepten rezillik
Deletedmom0042 CanNurdan hahahah sıcak yeri bulmuş kalkar mı ? 😁 ben 1 defa gittikten sonra sabaha kadar tutuyorum hic durmadan cislemi ugrasicam. Sonrada tabi o torba agriyarak uyaniyorum 🙄😁
CanNurdan Deletedmom0042 evlendiğimden beri benim yatağımda yatıyormuş ben anneme ziyarete gelince tahtından oldu eşek 🤣 yatak kavgası yapıyoruz şimdi 🤭🤣 tutunca da yakıyor idrarım ya 😔 hafiften de olsa
Deletedmom0042 CanNurdan ama sizde olur mu cocugu yatagindan etmissiniz 😁 bende hic olmadi yanma hissi. Saglikli degil siz zaten tutmayin ben biraz usengecim 😁
sevval55 CanNurdan günde bir bardak anca🥴 midem almıyor içemiyorum yaa zorluyorum kuscak gibi oluyorum doktorumda senin içtiğin su bebeğin suyunu etkilemez dedi ondan birwz rahatladım
Hilalim19 CanNurdan hamileliyimin ilk gününden bu günüme kadar 2,3 bardak su an 38 haftamdayım hiç içemedim su
Lovelies CanNurdan şaka gibi belki inanmıcaksın ama damacana bitiyor 2 günde 😂 daha dün söyledim damacnn yarısına geldi
Sevimlisevimli CanNurdan Sıvı olarak sayılır canım ama tabi suyun yerini tutmaz.En az 2 litre şart saf su
Yusrama CanNurdan 23 haftalik hamileyim hic içemiyorum önceden de icmezdim icsemde 3 bilemedin 4 bardak
SalihaSomuncu5 CanNurdan sayiyorum içtigim bardakları 2 litre ancak 2bucuk arada da. Bobrek buyumem var bol içmeliyim ama ancak bu kadar
CanNurdan SalihaSomuncu5 bu kadar içmen de iyi canım bugün 19 bardak içmişim çok ilginçtir Sudan midem bulandı ama hala susuyorum da bu ne yaman çelişki 🤭