Neslihan53 1 litrelik sürahim var hangi odaya gidiyosam peşimde günde 3 4 kere dolduruyorum buzlu buzlu gece içtiklerimi hesap edemiyorum bile. Tuhaf olanda bu kdar su içmeme ragmen günde en fazka 4kere tuvalete gidiyorum ki 33 haftalıkda hamileyim😂😂
CanNurdan Neslihan53 oy dilini ısır maşallah sokağa çıkmıyorum çişim gelecek diye 13 haftamız bitti tuvaletle içli dışlı olduk 🤭🤣
espalp CanNurdan bizim evden de güneş hiç gitmiyor 🤦🏼♀️ Bi de öğretmenim zaten ders anlatırken sürekli su içmeye alışkınım şimdi bi de içim yanınca hiç zorlanmadan 4 içiyorum😬
CanNurdan espalp ben de öğretmenim 🤭 şırnakta görev yapıyorum kışın okulumuz buz gibi olduğu için hiç su içemiyordum
Sedayt CanNurdan kuZu tavsiyem su şişesi bulundur yanında gördükçe iç ben alıştım hiç bardaktan su içmiyom hep şişe gördükçe aklıma geliyo
CanNurdan Sedayt ben de tam tersi kuzum ya şişeyle yılgınlık bardakla şişeye oranla daha rahat içiyorum
Ozgecicek Sedayt aynen bende şişeden alıştım bardakla icemiyorum artık sabahtan öğleye 1.5 öğleden akşama 1.5 dükkanı kapatıp yatıyorum 😂
Neslihan53 CanNurdan bende senin haftalarında öyleydim gece kalkp tuvalete gitmekten uykuya dalamıyodum ama düzeldm 20lerden sonra
Sevimlisevimli CanNurdan Sıvı olarak sayılır canım ama tabi suyun yerini tutmaz.En az 2 litre şart saf su
aselzumra CanNurdan çok rahat 5 litre içiyorum çünkü çok scak şu icmekten göbeğim patlck ama yinede içmeden duramıyor insan