[silindi] Nuratlas neden sürekli aynı postu açıyorsunuz anladık tamam ay bu kaçıncı tabi siz değişik biriyseniz bilmiyorum da aynı kişiyseniz tamam yani yeter anladı herkes dolandırıldınız ve hakkınız olan şikayeti davayı açtınız
Nuratlas [silindi] ben başkalarıda mağdur olmasın diye uğraşıyorum hoşunuza gitmiyorsa okumadan geçin lütfen. Serbest bir platform burası
Nur19 Nuratlas on kere söylemeye gerek yokki zaten Instgramdab birşey almak şansa kalmış birşey dolandırma yönünden. Çünkü çok fazla sayfa var böyle dolandırıcı oyuzden daha güvenilir sitelerden alisveris yapmak lazım n11 ,hepsi burada gitti gidiyor vs gibi.
Nuratlas Ececce benimde düşüncem bu sonu böyle olacak. Bu ülkede ne suçlar cezasız kalıyor. Adam yaptığı terbiyesizliğe şakşakcı bile bulabildiğine göre bu işten bişi çıkmayacağı ortada.
Deletedmom3342 Nur19 Bende postu gördüğümde okumıuştuk znt neden paylaşmış tekrar diye düşündüm, takii syafaya girip adamım laflarını görene kafar. Yaa çok karektersiz bi adammış. Saddce dolandırma değil, küfürler, namusa hakaret. Şok oldum yaa.
Deletedmom3342 Merve43 Bayanın açtıgı sayfaya bakar mısın. Ne kadar sansürleöiş kemdi yazdıklarını silerek atmış. Nelerr demişş yaaa. Şok oldum.
Nisa01 Limonata bunu yazdiginiz iyi oldu bende ordan sipariş vermeyi dusunuodum ama dolandirilmaktan korkuodum açıkçası beğendiğiniz gibi geldimi urun
Nuratlas Nisa01 ürün gelmedi. Benide her yerden engelledi. Göndermeyeceğini söyledi açıkca. Para iadesi vs olmadı. @gulenbebektulumdolandirici sayfasından konuşmalara bakabilirsiniz. Sayfayı tekrar kapatıcam. Dava açtığım için bakın okuyun diye tekrar açtım.
Nuratlas Nisa01 ben taçlı bir 10 lu seti gelinsabahlığı diye bir yerden aldım. Kalitesi iyiydi yazılarda idare eder. Hatta bu adam göndermeyince gelin sabahlığı ndan kanatlı tulumu da tekrar sipariş verdim 4 günde kargoladılar. Şimdi yolda kargo bekliyorum. Aslında tüllü falan birşey istiyordum (gülenbebek e verdiğüm sipariş öyleydi) ama şu yaşadığımdan sonra başka siteye cesaret edemedim bari bildiğimden alıyım tülü sonra diktiririm dedim. Gelinsabahlığındakiler biraz klasik gibi
Asek2018 Nuratlas Bende oradan melek kanatlı tulum siparişi verdim benide çok oyaladılar 1 ay boyunca sürekli mesaj attım ve sonunda geldi ama birdaha asla ordan alışveriş yapmam size de çok geçmiş olsun.
Nuratlas Asek2018 en azından ürün gelmiş ama 1 ay oyalanmak kötü gerçekten. Ben ettiği küfürlerden sonra gelmeyeceğini anlayıp başka yerden sipariş verdim. Kargoya 4 günde verdiler sağolsunlar.