Yildiz92 İşte benim doktorumun anlaşmalı olduğu bı yer var hastane olarak doğumu orafa düşünüyoruz biz , kalkip 12 bin veremiycem maalesef , ciddi anlamda çok pahalı , buradaki sgk geçen hastanelerle malesef muayene ücreti 140 lira mesela saçma sapan biseyler ekliyorlar yok test yapicaz yok farklı bişey gibi aynı fiyata geliyor. Her ay gereksiz şekilde vitamin testleri yapılıyor mesela bide doğum yaptırdıktan sonra senden parayı aldıktan sonra afedersin sorularınla hiç ilgilenmiyorlar. Bi derdim olunca saat kaç olursa olsun kendi doktorumu arayıp danisip soru sorabiliyorum. Aylık 500 lira veriyoruz ama her sorunumla ilgileniyor , ultrason makinaları son derecede kaliteli , doktorum aynı zamanda riskli gebelik uzmanı , sadece ikili test yaptırdık mesela onun harici herhangi birşey istemedi , ileride nasıl sorunların olabileceğini görüyor yani , Bir şey gördüğü zaman asla düşük olur kötü olur demiyor cook soguk kanlı , kanser sürecimi onunla geçirdim hep soğuk kanliydi sayesinde herşeyi atlattım 🥰