ikicocuklubiranne Betulyavuz bezmi alem Fatih öneririm canım doçent doktorum bildiğin özel bir hastane 😊
Fatmanurozgr Betulyavuz Ben Nisa Hastanesinr Gidiyorum benm doktorumn Muayne ücreti 110₺ dger bitane doktorn 75 mis ama hatrlamyorm 💁♀️ Doğum ücretini net bilmyorm bende 🤦♀️
Melllyy Betulyavuz bahçelievler medicalpark tavsiye edebilirim Dr Suat Süphan erşahin çok ilgili ve iyi bir doktor.
Cburc Gaziosmanpaşa özel Avrupa hastanesi uzman doktor Esra Alkan hanım mükemmel biri sigortalı muayene ücreti 115 TL
Esramese Gop kucukkoy bilge hastanesi var oguz beyde serdar beyde cok iyiler muane 80 tl norml dogum 1300 sezeryn 1500du
Haticemre21 Esramese bende oğuz beye gitmeyi düşünüyorum çok iyi yorumlar duyuyorum. Birde gop avrasya hastanesi Atillar bey de cok iyi diye duydum ikisi arasında düşünüyorum
Fatmanurozgr Sdnurr Asiye Hanım Ve Gidenlerin Hiç Birinden Bi sikayet almadım cok güler yüzlü ve herseyi söylyo 🥰
Esraannee Betulyavuz Esenler güney hastahanesinde songul hanım cok mukemmel bir doktor tavsiye ederim muayene uceetı ssklı 60 TL normal dogum 650 TL
Demirleblebi Beşiktaş ota jinemed Hastanesine gidiyorum. Tavsiye ederim. Daha öncede Türkiye Hastanesine gidiyordum, onu da tavsiye ediyorum. Doğuma eş almadıkları için ben hastane değiştirdim.
Esramese Haticemre21 oguz beydeyim cok memnunum allah razi olsn yani adamdan nice durumu olmayan kardeslerimze bile ucretsz bakiyo gonlu nice sempatik psikoljk olark insani cok motive ediyor ben detayli ultrsn cektrmedm maddi durumdan dolayi ona bile ucretsz bakti kalbne bobregine herseyine cok iyi