Brnaebu bilnazo68o kesinlikle katiliyorum hergun dondurma yiyorum 1 veya 2 tane canim istiyor napim 😁bebegim de masallah önde gidiyor
seyma281015 Valla annem de kaynanam da soğuk su içtiğimi görünce hopluyorlar🙄 bebeğe dokunurmuş doğunca hastalıktan kurtulmazmış. Anacım 50 derece sıcakta ılık su mu içeyim yanıyorum
Deletedmom0032 Ilknur_emin ne kadar doğru bilmiyorum ama annem zatürre olabiliyor bebek anne karnında dedi, kendi tecrübeleri doğrultusunda söylüyor. Doktora danışmak lazım bence
Tashasret Her söylenene inanma bana da biri dondurma yeme içerde çocuk üşür hasta olur diyordu bende su da içmeyeyim boğulmasın bari diyerek dalga geçiyordum🤣 seni çok rahatsız etmeyecek soğuklukta iç birşey olmaz, hava zaten maşallah 😅 nasıl ferahlayacaksın
Tashasret Ilknur_emin internetten baktım şimdi senin için ,kışın soğuk su içmek boğazları tahriş edeceğinden hasta olabilirsin diye riskliymiş fakat yazın çok buz olmadığı takdirde soğuk su içebilirsin
Esramese Badevehande adanada muaneyi yapan bir doktr soguk icme diyor helal olsn kendi hic ihtiyc duymuyor galiba soguk suya😂
Esramese Ilknur_emin soguk su sadece biraz gaz yapiyo canm benim zarari yok ama dondurmayi genede kacirma sonucta koruyucu glikoz faln var
Basakmom Bende urfada içiyorum. Inanılmaz sıcak buralar. Öyle buzlu vs değil ama dolaptan içiyorum valla
Ftmemne Melektrk evet benim bir akrabamında bebeği bronşit li doğmuş. Hamileyken çok buz yemiş için yanıyor diye
GuelGltkn Ilknur_emin yok sacmalik canim bana da cok dondurma yeme bebege zararli dediler de sogukla alakasi yok hurafe
Zmrtbdk Ilknur_emin yiyecek ve içecekler önce midemize gidip orada sindiriliyor.Bu aşamada onlar da vücut ısısına geliyorlar.Sonra plasenta yoluyla bebeğe ulaşıyorlar.Dolayısıyla buz gibi su içtiğimizde direkt bebeğe buz gibi gitmez.Merak etmeyin.Ama yine de kendinizi üşütebilirsiniz.Kabızlık yapabilir.Sıvıları çok soğuk tüketmemekte fayda var.🤗