Hilallsen allah yardımcın olsun öncelikle insallah bu düşüncenden en yakın zamanda kurtulursun bende 8 ay oldu evleneli eşimle 3.5 senedir beraberiz aile yapımdan dolayı rahat rahat dışarı çıkıp gezebilen biri değildim 3.5 senede bir kere sinemaya gittik düşün.. anca ailem yazlıkta yada köyde olunca rahat rahat gezerdim.. özgür bi insandim kiz arkadaşlarımla heryere giderdim gece istedigi m saate kadar dışarda dururdum ailem tarafından hic kisitlanmadim ama erkek arkadaş araya girince is değişiyordu kendimi kasıp çıkamıyordum yalan soylemeyim diye herneyse cok hayal kurduk bizde şöyle tatile gidicez bende paraşüt ve dalma hayali kurdum hepsini yapacaktık 2 yaz gördükten sonra cocuk yapacaktık rahat rahat her istediğimizi yapabilmemiz için sonra nişanlandık eşim cocuk diye tutturdu saçmalama ya vsvs derken evlendik oda aynısını dedi bikere deneyelim olmazsa sen ne zaman istersen dedi tamam dedim ama nasıl tamam dedigimi bide bana sor sonra düşündüm bebegim o benim ya sevdiğim adamla benim bebegim neden her anımızda yanımızda olmasin ki gezeceksekte yanımızda olsun her resim karemizde bizle olsun.. 5 haftalıkken düşük yaptim canımdan can gitti cok kotu oldu şimdi de çok şükür 23 haftalık hamileyim hareket etmesi kalp atışını duymam hıçkırmasi gobegimin her an büyümesi cok mucizevi birşey.. bir-çok insan deli gibi çocuk istiyor ve olmuyor sen aldirmaktan bahsediyorsun allah korusun gerçekten rahime düştüğü andan itibaren bambaşka duygu oluyor insanda..