Hilallsen
Hilallsen canım öncelikle hayırlı olsun. Ben lise çağlarımdan beri asla evlenmem diyen evlendikten sonra da asla çocuk yapmam diyen biriydim. Çünkü özgürlüğüme, gezmeme, tozmama çok düşkünüm. O yüzden seni çok iyi anlıyorum. Ama içimde bir can yeşerince inan bana tüm korkularım sona erdi. Çünkü bu aslında bizim için son değil, bir başlangıç. O istediğin şeylerin hepsini bebeğin doğduktan sonra da yapabilirsin. Mesela ben her yıl bir ülke gezen biriyim, şimdi en büyük hayalim gittiğim yerlere çocuğumu sırtıma bağlayıp götürmek. Adrenalin dolu şeyleri çocuğumla birlikte yapmak. Bu biz kadınlara bahşedilmiş bir nimet. Anneliği yaşayınca daha iyi anlayacaksın. O yüzden sakın aldırmayı düşünme. Kadın olmanın ve hatta hayatın tadını bebeğin doğduğu zaman daha iyi anlayacaksın emin ol. Eğer çoğu kadın gibi artık hayatım bitti, hayatımı bebeğe adayacağım, hayat fedakarlıktan ibaret vs vs gibi saçma düşüncelere kapılıp ona göre yaşarsan evet pişman olursun. Ama dediğim gibi hayatın tadını bebeğinle çıkarırsan senden mutlusu olmaz 🌸uzun oldu hadi kaçtım ben🤗