Deletedmom0041 Zeymommx 34 haftalığım bebek 2530 gr. 2 hafta içinde doğarsa küveze girebilir de girmeyebilir de dedi doktor. Dekavit imom kan ilacı magnezyum ve d vitamini kullanıyorum. Magnezyum kasılmaları hafifletir ihmal etme dedi doktor
Zeymommx Deletedmom0041 e sizinde bebeğiniz büyükmüş maşallah Allah’ın izniyle zamanında doğacaklar inşallah gönlümüzü ferah tutalım 🌺
[silindi] Zeymommx 36yı atlatırsan erken doğum sayılmıyor 1hafta dinlen 37den sonra gelse de bir şey olmaz Allah ın izniyle
Zeymommx [silindi] doktorumda tam tersi günde 10 bin adım atacaksın squat yapacaksın diye baskı yapıp duruyor kilo aldım biraz fazla kiloya takıntısı var kadının ben hangisini yapmalıyım ortada kaldım iyice 😀
[silindi] Zeymommx demekki 36 da da doğsa kendini tamamlamış bir bebek o yüzden doktorun durdurmamış ben de squat yapıyom ama baldırlarım dayanılmayacak kadar kötü oldu oturup kalkamıyorum normal mi ?
Mrc_bbk Kızlar o baskı 34. Haftada başladı şuna 40. Haftadayım hala doğurmadım ve hafta ilerledikçe sahada ağır baskı oluyor ben bağırıyorum düşünün artık 😂
Mrc_bbk Zeymommx çok kötü ayakta kalamıyorum yığılıyorum yere hemen ve 2 dk geçmiyor geçmeden kalkamıyorum korkunç bir ağrı 🤦🏻♀️
Zeymommx [silindi] valla ağrıyı tarif et deseniz şöyle edebilirim sanki böyle aşırı ağır spora yüklenirsiniz kalkamazsınız ya ertesi gün öyleyim ben şuan sizi bilmiyorum bide aşırı çatladım yani inanılmaz bacak arkalarım özellikle haritaya döndü
[silindi] Zeymommx aha ben namaz kılarken canım çıktı oturup kalkamadım baldırlarımı hissetmiyorum zaten ayak yanması sızlaması çekiyordum şimdi bir de baldırlar çıktı hiç uyku uyuyamıyorum😓😓 günde 20squat yaptım çok mu aceba ?