Enucuzbebekmarket sitesinden alışveriş yapan var mıı fiyatlar uygun geldi bana toplu olarak herseyi mi işde lohusası hastane çıkışı bebek elbiseleri vs herşeyi toplu alim diorum ordan
memnun kalan var mı ürünler kaliteli mi

Endil e-minico.com var bir de ben de merak ediyorum ürünlerin kalitesi ve firmaların güvenilirliği hakkında bilgisi olan var mı ?

Endil ben bebeğimin eşyalarının çoğunu o siteden aldım ve çok memnun kaldım yıkadım hatta hiç renk filan vermedi tavsiye ederim canım hem uygun hem kaliteli

Endil canım ben bebeğime alısveriş yaptım bir cok şey aldım basta tereddüt ettim o fiyata ne kadar kalıteli olur diye ama cok kaliteliydii ve fiyatlar cok ta uygun

Endil ben Bebek kıyafeti aldım tulum pijama vs fiyatına göre gayet iyi zaten çok giymeyecegi için uygun almak mantıklı

Akdgnsyma

Refianur
          kızlar gelen ürünleri yıkadınız mı ? Renginde solma akma gibi bi durum oldu mu ? Açıkçası ben de ordan alışveriş yapmak istiyorum bir süredir ama cesaret edemedim.

Endil
          Ben tulum Müslin örtü gibi ufak şeyler aldım deneme amaçlı 😁 gayet iyi. Ertesi gün geldi yıkadım çekme renk verme vs olmadı. Keşke daha önce keşfetmiş olsaydım sayfayı herşeyi ordan alırdım. Ama çanta vs nasıldır bilemiyorum

Endil emzirme minderi alan var mı aranızda? Gözüme küçük geldi boyutu ama emin olamadım. Fiyatı çok iyi😱

Endil alan kişiler yazmıştı daha önce renkleri soluyormuş haberiniz olsun

Endil kaliteli ve görseldeki ürünün aynısı geliyor. Ben bir kere alışveriş yaptım ve memnun kaldım

5 ay sonra