ezehra Humaaydn bizim istememiz önemli değil demek ki 😂😂 bekleyin siz diyo merak ettiriyorlar iyice 😂😊
Humaaydn Gulsahb aynen sürekli arıyolar naptn dyolar ya cnm sklyo bni acele ettiryolar bnde tedrgn oluyorum çok yanlş aslnda yapılan yani. 39+4 oldum ama hadi hadi gibi davranyolar gbi glyo bna. çok bunalıp skldm 😒
Betusunannsi Mrc_bbk hareketleri azaldiysa dogum yakin mi demektir yani canim? Benimki tum gebelik boyunca tembeldi ama artik sanki iyice yavasladi.korkudan karnimi salliyorum korkuyorum.az hareket dogum habercisi mi 😳
Mrc_bbk Betusunannsi canım hareketlerin doğumla alakası yok ama bana doktorum her hafta kanama sancı veya bebekte hareket azalması olur hemen gel demişti korkma ama yinele gidip doktoruna bu konuda muayene ol derim bebeğin suyu azalınca genelde azalma olurmuş
Betusunannsi Mrc_bbk yarin randevum var belirticem insallah canim benim. İnsallah sorun yoktur. O da ben de zor gecen hamileligin ardindan cok yorulduk artik 🙈 korkuyorum ama artik dogsun istiyorum
Mrc_bbk Betusunannsi korkma canım benimde zor geçti artık çok az kaldı gelicek sağlıcakla annesi içini ferah tut ve bebeğini kokladığını düşün motive ol kötü düşünme hiç ☺️
Gunes05 Kızlar ben 39+1 haftalık hamileyim. Dün çatı kontrolüm vardı. Doktorum normal doğurabilirsin dedi. Suyu falan iyi 3550 gram olmuş. Sancı ve açılma yok. Doktorum pazartesi gel dedi. 40tan sonra bekletmeyecekmiş. Suni sancı mı verecek acaba?
Yildiza Gunes05 benim doktorum çatına açılmaya yumuşamaya bebeğin kilosuna boyuna göre bi oran çıkarıyoruz bu orana göre suni yada sezeryanı seçiyorsun dedi . Yani bu parametrelere göre örneğin suni verirsek %90 doğurursun kolay olur yada %10 gözüküyo zor yani sezeryan mantıklı ona göre tercih yapıyormuşssun