Htckny Arkadaşlar bendende bir cay bardağına yakın sıvı gitti ben be yapmalıyım suan ağrı sancı falan Yok
Hcevik Htckny suyun gelmesi artik bebegin olduğu bölgenin açık olduğu ve her türlü enfeksiyonada açık olduğunu gösterir. Hiç sormayın bile direkt hastaneye gidin. 1 damla gelse bile bu risktir.
Hnfvndk esra1907 bebegın suyu hala ıyıymıs 2 gece 2 gun yattım az once ımza atıp cıkabıldım.. Acılmam yokmus cok sukur dınlencem artık ıns 3 4 hafta daha sıkıntımız olmazda kuveze gırmez
Hnfvndk esra1907 kızlar vok saolun. Idrar oldugunu sanmıyorum cunku carsaflarmı kldrdım cıkarken lavbaya da gırdım cıs kacırmıs olasam lavbya cıkcamı dusunmuyorum bıde koku yoktu ozellıkle baktım o yuzden endıselendım. 3 gbı hastanedeydık yatısım yapıldı tekrar su gelme ıhtımalıne karsılık. Bebegın suyu hala ıyıymıs 2 gece 2 gun yattım az once ımza atıp cıkabıldım.. Acılmam yokmus cok sukur sancılarm cok az. Hastanede rısklı bolumde kakdıgım ıcın daraldım bıraz telefonda yasaktı orda esım annem kımseyıde almıyodular o yzden nhıc cevap yazamadım. dınlencem artık ıns 3 4 hafta daha sıkıntımız olmazda kuveze gırmez. İş yapma suyun gelırse tekrar gel mutlaka dedıler kı ınsallah gelmez sancım var hafıf ama yalancı sancıdır dye umut edıyorum cok zorlayan bı sancım olmazsa gıtmem hastaneye de o ortam tam bı stres. Haftam da 35 falan olsa dert etmıcem ama kuvezde bırakmak ıstemıyorum hıc bebegımı. Dualarınız ıcın cok saolun allah razı olsun. O kadar soran olmus kı saolun toplu cevap verıyım dedım 🤭🤗 Hatzey_ AygyulSina Denizinannesi1 Depresif_polyanna smls19 Slmmrb Uykusuzzt gulertkn Gamzmer __NazLi__ Dezehs Esrabrhkl Duyguveminigi Annemmm2 LeylaCan Denizinannesi1 Mkrrm Depresif_polyanna incialby Bebegiiim Gulseni Fdle Yarenhilal Vaveyla Seda_123 Gamze_doguhan06 Melisaaay Slmmrb Esramese Gunesdilsah Deletedmom2 Esuyum38 Ersannnn43 Nur9286 pelin_87 Merve3 Esramese Nur9286