Hnfvndk Uyurken bırden uyndım agrım falan yok ama şu an. Tedırgın oldum affedersınız kokladm hanı çiş mi kaçırdım dıye ama degıl yanı. Gece gece kımseyı uyandıramdım eşim çalışıyo şu an yanımda değil. Napcam bılemedım 😖 https://i.hizliresim.com/VQXzZq.jpg
Marziyeeeeee Hnfvndk kaç haftaliksin canim suyun gelmis sanirim hastaneye gitmen gerek bencede insallah kotu birsey olmaz
Hnfvndk Marziyeeeeee yaa daha 31+2 yız 😣, Aradım eşimş insallah bı terslık cıkmaz 😞 Cagla22 tesbihlibebek Zumra04 Seyma123
Demirinannesi1 Boyle birden gelmese keşke nerde ne zaman olacağı belli olmuyor 🙄 inşallah hazırlıksız yakalanmayiz
tesbihlibebek Hnfvndk yaa ☹️ Korkma o zaman sakın müdahale edebiliyorlar çok tanıdığımın erken geldi ve iğne yapıp vs bir kaç tedavi yöntemi uygulayıp bekletiyorlar
Hnfvndk Slmmrb napcamı bılemıyorum ki panıkde olamıyorum sakın de olamıyorum. 36 37 olsa dogum dıye kendımı odaklıcamda boylede erken olunca bılemedım
Hnfvndk tesbihlibebek Zumra04 İnsallah dedıgınz gbı bekletebılırler gelıyosada cunku cok kucuk ve kuvezde kalmasını ıstemıyorum 😞
Zumra04 Hnfvndk dua et canım bol bol allah yardımcnız olsun ıkınızınde saglıkla al kucagına ınsallah 😑
R_Arslan Hnfvndk insaAllah altina yapmissindir su degildir. Ne yaptin bizi de bilgilendir aklim kaldi dualarim seninle.