CCDGN 35+3 her 10 dakikada bir wcye gidip geliyorum ne kaliteli uyuyabiliyorum ne baska birsey... tuvalette yatmayi dusunuyorum artik🙈 benim gibi olan var mi?(
yigitalptb CCDGN şu an tuvaletten bildiriyorum 😂 maalesef doğuma kadar da böyle kalacağız yapacak bir şey yok
tesbihlibebek CCDGN valla sırf bu yüzden su içmeyi azaltmayı düşündüm vicdanım el vermedi 😂 bazen valla yaptıktan sonra diyorum kalkmayacağım yenisi gelecek zaten 5 dk bekliyorum ve yine geliyor yine yapıp öyle kalkıyorum 😂😂 neyse az kaldı benim 39+4 sizlere Allah kolaylık versin
Merve_4848 Ooy oyyy bende 37+4üm uyuyamıyorum, hem tuvalet yüzündem hemde darlanıyorum 😂 şu günlerde geçseydi hayırlısıyla🙏 Rabbim hepimize güç kuvvet versin 😊
Bedussss Bende şuan Tuvalete kalktım 27+4 uyuyamıyorum tuvalete kalkmaktan birde miğde yanması var allah yardımcımız olsun bir sancıda doğuralım inş🤲🏻
defne55 CCDGN bende 21 haftaligim sürekli tuvaletim geliyo kalkmaya üşeniyorum valla altıma yapacak gibi oluyorum önceden akşama kadar tutan insandım şimdi 5 dakika geçiremiyorum hele birde zaten uykuya zor dalıyorum bide uykum açılınca sinir krizi geçiriyorum resmen 😂😂
Nora defne55 Yorumunda kendimi gördümm 😂😂 okul zamani bile sabahtan aksama kadar hiç ihtiyaç duymazdım..
Eda_gndg Birileri uyku mu dedi kızlar 33+2 şu an saat 4.30 ve ben hiç uyuyamadım ayakta durmak istiyorum hep çünkü başka türlü rahat yok
Busranur_ CCDGN bende aynı durumdayım ve bu durum beni çok yoruyor tuvaletten çıkıp yatağa gidiyorum daha yatamadan tekrar dönüp tuvalete gidiyorum özellikle uykularımdan böyle dakka başı uyanmak beni ağlatıcak duruma getiriyo🤦♀️