Damla6606 Meraba kızlar nasıl gidiyo ne durumdasınız agrılarınız sancılarınız var mı hazırlıklar basladı mı 😊 son regl tarihi 6 aralık olan hamişler doktorunuz tahmini dogumu hangi güne söyledi benimki 22 eylül dedi ama sanmıyorum pek 🙄
Aysedgrlikrkmz Damla6606 benim ki 12 Aralık 18 Aralık dedi ama erken doğma riski var sağlıkla hayırlısıyla gelsinler inşaallah 🥰🙏🏼
Damla6606 Askkokuluyavrum ah bi bilsem ilk gününden hesap ediyo burdaki doktor ben yurtdısında yasıyorumda 😂😂
Ezgib Damla6606 yok haftasi ile uyumlu ben hesaplayincada tam 40 haftalik ogun oluyor bence sizinki yanlış hesaplıyor
Ezgib Damla6606 bence sizinkide 14 Eylül tam 70 gün sayinca o güne denk geliyor amin insallah saglikla gelsinde bebekler çokta günlerini gecmesin ama eksik dua etmeyelim ☺️🌸
Damla6606 Ezgib hesap ettim şimdide öyle oluyo evet eşimin annesi için istek yapıcaktık doktora uyarsam dogumda yanlız kalırım kızımada bakan olmaz herlde 🙄
Damla6606 Beyzadncc allah kolaylık versin vallahi cok zor daha agustosu var bunun napcaz bilmiyorum 😏
Ezgib Damla6606 bence bi konusun belki doktor daldi 12 diyecegini 22 dedi 😁yani sizin özel durumunuz varmış bide kayınvalideniz zamaninda gelir allahin izniyle
inciprenses turkiyedeki doktorlar son adet tarihini baz alıyor yurt dışındakiler ise ovulasyon gününü yaklaşık 2 hafta kadar bir fark oluyor çoğu zaman bizim hesap tutuyor ama.
Beyzadncc Damla6606 valla uyku düzenim bitti bebiş kıpır kıpır sıcak desen felaket allah yardımcımız olsun neyseki son 69 gün kaldi 😄😄 sağlıkla gelsinlerde