Fulisko Merhaba kızlar , 40+2 yim bugün doktor baktı 1 cm açıklık varmış ara ara sancılarım gelip gidiyor ama bebeğim çok hareketli doğum öncesi bebekler daha mı çok hareket eder yoksa hareketleri yavaşlarmı
yigitalptb Fulisko ben de bunu düşündüm bugün çünkü sonlara doğru sıkıştıkları için daha az hareket ederler denirdi ama benim de hiç öyle olmuyor. Her zamankinden fazla hareket ediyor. Acaba doğum yaklaştı diye mi? Benim de 1 cm açıklık var 37+6yım
Fulisko yigitalptb valla ya içime kurt düştü canım baya hareketli çünkü seninde hareket ederken baya sancın oluyor mu
yigitalptb Fulisko bende hiç sancı yok yalancı sancı bile yok. Ya da kasılma oluyor da ben hissetmiyorum. Açıklığımı duyunca da çok şaşırdım zaten. Suyum da sızıyor benim üstelik ama hiç sancı yok
Fulisko Serpilataman doğursakta rahatlasak ya böyle beklemekte stresli ilk gebeliğiö eminde olamıyorum hiç bişeye
Ahsen1625 Serpilataman 33 haftaya grcm yarin bnde de hareket fazla doktor bile ultrasonda sasirdi...dun bi iki hareketi yanlardan sanci ypti inan bagirdm. Korktum cikmk mi istiorum der gbi asagiya dogru inio zorluooo ..
Nezahatozen aşağı baskı yapiyor devamlı benim birde suyum da degil ama bi anda camasirim islandi cisim mi bilemedim ama kizimda hareketli suan
yigitalptb Nezahatozen ben 3 haftadır çiştir diyordum suyum sızıyormuş meğer. Antibiyotik başladık. Çok basit onu tespit etmek devam ederse doktorunuza sorun bir sonraki kontrolde. Bana ped verdi hemen anlaşıldı. Hatta eczanelerde de satılıyormuş pedleri kendiniz de yapabilirsiniz.
Serpilataman Fulisko allah hayırlısını versin inşallah Benim 2. Ama bende ilk defa hissediyorum böyle ilk bebeğimde doğuma kadar hiç bir şey hissetmedim sancım oldu doğuma aldılar bunda o kadar çok oluyor ki sancım nasıl ayırt ederim diye düşğnüyorum bazen allah yardımcımız olsun 🙏🏻
Fulisko yigitalptb belki hissetmiyor olabilirsin geçen benim de sancı çıkmış hiç hissetmedin mi dediled yo dedim .ama bugün açıklığıma baktı birazda zorladığunı söyledi işte yaklaşık 1 saattir de ara ara gelip gidiyor sancı ama konduramıyoruö gerçek sancımı acaba diye
yigitalptb Fulisko senin günün dolmuş her an her şey olabilir sabaha kadar kendini belli eder zaten gerçek sancıysa. Haydi gözün aydın Allah sağlıkla kavuştursun 😊