[silindi] dvran22 😂😂akşama kocanın başını şişirme var daha 😂😂 2 zıbn alıyorum bir dolap hayal anlatıyorum adama zavallı sadece dinliyor 😂😂😂
dvran22 [silindi] 😂😂😂bu kocalarin hepsi elimizden çekecek sanırım bizim hayallerden dolayı😂😂ben en az 1 saat hayal kuruyorum😄😄
[silindi] A_S_K canım sıvı geçirmez öyle yazıyor ama baya bildiğin bazı elbiselerde oluyordu ya eskiden baskıların altında pamuk gibi bir şey hatırlarsın onun gibi dandik bir şey gittiğinde sen de göreceksin
A_S_K Lovelies Aa kötü olmuş evirp çevirip deneyin bide taksanızda sanki file çok havada kalıyor bebek üşür yıkarken öyle düşünüyorum. Ben file hiç almadım mesela :)
Lovelies A_S_K anladım evet banada yüksek geldi gibi sanki ama tam sıck ortamda yıkarsan sorun olmaz diyendüşünüyorım acıkcası
A_S_K Lovelies ben ağız mendilini bir kö ay önxe hakmardan aldım 4 tanesi yanılmıyorsam 3 tl falandı paket olarak 2 palet aldım ben çok fazlası işime yaramaz diye yine gelirse iki paket daha alırım. Yeterli siye düşünüyorum bimdekiler pahalıydı..
Burcukocall Lovelies bi fileyi acip bakmadim bende digerlerine bakdim kayinvalidemin evine gonderdim benim koycak yerim olmayinca doguma kadar dursun diye canim evde olsaydi atardim