Ssraa Oglusannesii bebeğim 3150 doğdu, karnımda şişliğim var :) göğüs yarası ufaktan yaşamaya başladım ama lansinoh aldım yaşamamın sebebi de benim ucu yok pompayla çekiyorum her seferinde normal olarak yara oluyor :)
Ssraa Yigitalpinannesi ankara etlik lokman hekim canım, yalnız değilsin Allah var kuvvetli ol. Yanında biri olsa bile o acıyı yalnız çekiyorsun bedenen. Güç şart ve bu bizde var 🙏🏻
uyanikkeda11 Ssraa hangi doktorda doğum yaptın canım bende etlik lokman hekime gidiyorum memnun kaldın mı nasıldı
Yigitalpinannesi Ssraa Insallah tek basima ustesinden gelebilirim bana dua et sen lahusasın 😍 yoksa bu korkuyla bilmiyorum ya aklimda hep dogum edicegim an var son 3 gunum kaldi ama korku dahada cok artti 😥
Kosem_Hanm Ssraa Rabbim.Salih evlat eylesin hayrla.buyut insallah sıra geldi bana önümüzdeki hafta lokmandayim 😁😁 nasil.memlun kaldinmi hataneden temizlik ilgi vs
Bsrhcr Ssraa Harika Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ins yine çok güzel bir doğum hikayesi son 2 haftam kaldı darısı başına ina🙏😂🥰
Bhrkls NimetDilmen biz bugün 39 olduk. Bence sırayı ikimiz aldık 🥰 inşallah Bize de böyle güzel hikaye yazmak nasip olur
NimetDilmen Bhrkls Bizde 38+5 olduk canm uyqulamaya qöre şafak 10 sıra bizde hayırlısıyla 😍 AMİN İnşaAllah yakında hayırlısıyla bizde yazarız hikayemizi 💙
Eyll_kuzu Ssraa Ssraa ya nasıl güzel anlatmışsınız ama bende sabırsızlanıyorum artık yavaş yavaş minik kuşumu kucağıma almak için 😍
nurr_kbr Ssraa ay maşallah ya ne güzel hem normal doğum olmuş hemde kolay bı doğum olmuş :) darısı bizlere cnm gözün aydın
Duyguveminigi Ssraa cdden herkes senin dogmnu ve hkayeni bekliodu 😂😂 arada bende arama kismina adini yazip baktm gelsmelerine 🤦🏻♀️😂 Rabbim kurtarmis ins hayrli bir evlat olsn saglkla shatle ve huzurlu bi ömrü olsun 🙏🏻
Forumnet Ssraa ya ne güzel yazmşsın okurken ağladım resmen biz daha yolun başındayız ama şimdiden sabırsızlanıyorum. Sana da güzel bebişinle sağlıklı huzurlu yıllar diliyorum. Gözün aydın🙏🏻
Bebektsk Ssraa Allahım hayırlı uğurlu etsin hikayesi tam sana yakışır birşey olmuş 💐💐💐💐💐teşekkürler kalbi ve kendi güzel anne ❤️
DuyguDuman Ssraa ay gerçekten maşallah inşallah bize de nasip olsun 💞 ben hastane çantanın içeriğini merak ediyorum :))
Ssraa DuyguDuman hastane çantamda kendime iki çift pijama çorap çamaşır südyen falan koydum. Bebeğe de bir kaç takım kıyafet, terlik, bez ve ıslak mendil. Bir de havlu kağıt kendime bir hırka. Fazlası vardı eksiğim yoktu
Famy Allah analı babalı büyütsün inşallah ne güzel anlatmışsınız darısı başımıza tüm hamilelere insallah
Sh123 Ssraa postlarını görüyordum sürekli😂😂 doğurdunmuu seen🙈😂 Rabbim sizi birbirinize bağışlasın darısı bana inşallaaah🤲🏻🤲🏻🤲🏻 40+4 olduk rahim ağzı açık bile değil. Şöyle ağız tadıyla Doğum hikayemi yazmak nasip olur inşallah banada 🤲🏻😞
Sad3c3m Sh123 sizde bekliyorsunuz he bende 40+3 oldum 😓 aşırı bi stres var öyle mi sizinde patlayacak bi bomba gibiyim adeta psikolojim alt üst olmuş durumda gelmek bilmiyor sancım vs yok 😭 bu kadar bekleyeceğimi hiç düşünmüyordum😔
Srcngzkc Ssraa Rabbim analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin canım darısı başımıza ☺️🙏🏻