LinaPrenses Ssraa valla cok guzel anlatmissin hemen dgurasim geldi ki ilk dgumum cok tranvaliydi ve bunda da korkuyrm biraz olsn icimi Rahtllattin seni takip edydm zaten sonunda kavustun yavruna Rabbim hayrli buyutmeyi nasip etsn insallah saglik mutluluk huzurla darsi Hayrlisiyla bizlerin basina 😍
Burcubora Ssraa okurken ne kadar mutlu oldum ne güzel anlatmışsın, Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin böyle güzel bir doğum bize de nasip olsun inşallah
Nesli07 Ssraa rabbim evladına uzun ömürler versin inşallah canım 🙏 Allah bizede nasip etsin inşallah çok güzel anlatmışsın çok duygulandım ❤️
Hiratrkd Ssraa hem açıklayıcı hmde komik anlatmıssın canm bazı yerde duygulandm bazı yerlerde guldum 😊 gozun aydın darısı bıze insallah 🙏🙂
Hiratrkd Ssraa hem açıklayıcı hmde komik anlatmıssın canm bazı yerde duygulandm bazı yerlerde guldum 😊 gozun aydın darısı bıze insallah 🙏🙂
Oglumabioluyor60 Ssraa ay 😂 ben dogurmuş kadar sevındım bu postu beklıyodjm bnde cnm gozun aydınnn. Bebişinle huzurlu gazssız yıllar gunler dılerım darısı bizlere😂👏☺️☺️
d190516 Ssraa nasıl ağladım bi bilsen gözün Aydın sağlıkla büyüt inşallah Küçük prensini♥️ darısı başımıza oğlumla 35+4 haftalığız bizde 🙈
firdevsates4216 Allahım analı babalı büyütsün acısını göstermesin benim tek korkum dikişler. Atlırken çok acı oluyor mu nasıldı
Ssraa firdevsates4216 hayırr☺️ Klask bir cevap olacak ama doğumdan sonra asla dikişten korkma. Zaten uyusturuluyor kimse canlı canlı dikmez endişelenme her yerde aynıymış bu. Uyusturma işinden de korkma sinek ısırığı, sonrası sıfır acı inan bana sıfır ☺️
LINDAMAY Ssraa sesin çıkmayınca doğurduğunu anladım ve hikayeni yazmanı bekliyordum. Gözün aydın rabbim evladını sana seni de evladına bağışlasın ve musmutlu bir ömrü olsun… propess” dediğin nedir ne için yaptılar yada taktılar onu merak ettim?
Ssraa LINDAMAY canım propess doğumu tetikliyor.Rahim ağzını yumuşatıyormuş. Bana verildikten sonra kendi sancılarım gelmeye başladı ve vücut otomatik doğuma hazırlandı açılma oldu sırayla vs.
Tevhidee Masallah sana ya cok guzel bi dogum olmus tebrikler rabbim sag saglim buyutmeyi nasip etsin ins darisi bize olsun ins 🥰
Tazeannevebebegi Ssraa maşallh canımm seni postlarda görüyordum hep rabbim hepimize hayırlı güzel doğumlar nasip etsin 🤲🏻Evladını da sağlıkla huzurla mutlulukla büyüt vatana millete hayırlı evlat olsun inşaallah 🤲🏻🥰😇darısı başımıza
Naze2151 Ssraa seninki özeldi acaba devlette de böyle yaparlarmı neyse kuzum yeğenimize iyi bak ve kendinede ♥️♥️
Yigitalpinannesi Ssraa Canim nerde dogum yaptin ?ben devlette yapacagim icin cok korkuyorum o sanciyi yanliz cekmek istemiyorum o yuzden sezeryan olsa keske diyorum cok cok tedirginim😔 Bu arada gozun aydin tekrar Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah
Ssraa Yigitalpinannesi ankara etlik lokman hekim canım, yalnız değilsin Allah var kuvvetli ol. Yanında biri olsa bile o acıyı yalnız çekiyorsun bedenen. Güç şart ve bu bizde var 🙏🏻
Bhrkls Ssraa yaa canım benim rabbim evladınla sağlıklı huzurlu ömürler nasip etsin ikinizde çok tatlısınız 🥰💕 bizimde böyle güzel hikâyelerimiz olur inşallah.
gizem75 @Ssraa ne güzel anlatmışsınız son dediğimiz en güzel başlangıç gerçekten çok etkilendim gözlerim doldu Allah hepimize hayırlı, sizinki gibi güzel anlatabileceğimiz doğumlar nasip etsin❣️
Kalphanem Ssraa çok geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın maşallah güzel doğumun olmuş Rabbim mutluluğunuzu daim eylesin