Ssraa Fatofaruki ben o sırada burada post açmıştım. Meryem suresi yasin fetih falan demişlerdi anneme söylemiştim de o an sonra ben unuttum postlardan bakabilirsin☺️
Ssraa Fatofaruki ben o sırada burada post açmıştım. Meryem suresi yasin fetih falan demişlerdi anneme söylemiştim de o an sonra ben unuttum postlardan bakabilirsin☺️
Ssraa butterfly4 epidurali bir kere almayı düşündüm ama sonra dedim ki dibine kadar yaşa uyuşturma kendini☺️
Karacaa Ssraa Kac bedensin canm hangisini aldin sen ben 63 kiloyum 40+3 haftadayım orta beden alsam diyorum depenti
Deletedmom00170 Ssraa Allah Anneli babalı büyütsün sağlıkla büyüsün 🤗 Vatana millete hayırlı evlat olsun insallah 🤗 isteyenlere de dua et
GNS_2019 Ssraa peki dikişler ne zaman alınıyor. Eve geçtikten sonra dikişler yatarken otururken acıyor muuu
Ssraa GNS_2019 dikişler alınmıyor kendisi kuruyup düşen dikişler. Yani çok hafif acısı olabiliyor bazen ama asla ay dikişlerim dedirtecek kadar değil kesinlikle dikişin acısında sorun yok
Seliin Ssraa çok geçmiş olsun Allah sağlıklı ömür versin güzel evladına canım 🙏🏻 Ben Meryem ana otunu hangi dua okudun ve içip içmediğini merak ediyorum ☺️
havva_clk41 Ssraa ayyy çok sevündüm benim bıgün 40 haftam doldı gittim muaneye ama hiç açıklığım yok sancımda ypk bel ağrılarım var pazar sabahı tekrar gel dediler açılmam olmazsa ne olır acaba
Ssraa havva_clk41 açılma olması için benim gibi propess yerleştirilebilir ☺️ Bu arada benim de açılma olmadan bir bucuk gün önce bel sırt ve kasık ağrılarım başlamıştı
Simos44 Ssraa oh içim ılık ılık okudum gözümden yaşlar indi. Gözün Aydın allah hayırlı ömür versin... darısı da bizlere olsun inşallah
Tugcekutlu Ssraa 😇💙💙 sağlıkla huzurla inşallah.. isteyen tüm kadınlara nasip etsin rabbim. Yeni yeni okumaya başladım bu doğum yazılarını heyecanliyim çok iyi geliyor 27. Haftamdayım.